Witam,
mam nastepujacy problem - otoz, po kilku minutach grania w nowsze gry (kilkunastu w starsze) komputer strasznie mi zwalnia i z okolo 50fps spada do max 10. Nie jest to kwestia wymagan sprzetowych - moj komputer to Athlon 64 X2 3600+, GF7900 GS, 2 GB RAM, płyta MSI K9 nforce 550. Problemy zaczely sie jakies kilka tygodni temu, wczesniej na tej samej konfiguracji komputer dzialal bez zarzutu przez wiele miesiecy.
Nie mam zadnych wirusow, trojanow etc., a przynajmniej o takowych nie inforuja mnie aktualne wersje avasta i ad-aware. W zalaczniku zamieszczam log z hijackthis, ale tutaj najprawdopodobniej takze nie ma nic, co mogloby powodowac takie zamulanie w grach (torrenty wylaczam). Przypuszczam zatem, ze jakis element mi sie przegrzewa, ale nie mam pojecia jaki - zamieszczam screena z everesta.
Poki co starannie przeczyscilem kompa (w srodku z kurzu), zdefragmentowalem dyski, usunalem zbedne procesy, ale nadal nic to nie daje. Zupelnie nie wiem, jaka moze byc przyczyna, wiec jakakolwiek pomoc bardzo mile widziana.
Pozdrawiam,
naiver
naiver

Moja zawartość
Nie podano