Skocz do zawartości

mxa

OFFLINE Ostatnio: 04 08 2008 18:42
-----

Moje posty

W temacie: Masz problem z wyborem zasilacza ? Wejdz !

03 08 2008 - 17:13

Jeśli cisza jest ważnym aspektem, to Chieftec odpada na starcie, chyba że w grę wchodzi fanswap.

najwazniejszym aspektem jest jego awaryjnoc i wydajnosc;]

W temacie: Masz problem z wyborem zasilacza ? Wejdz !

03 08 2008 - 16:22

mam problem z zasilaczem mego kompa musze wymienic go na nowy tylko nie wiem na jaki pomóżcie prosze o to mój sprzet płyta główna gigabyte m61sme-s2
ahlon x2 5200
2giga ramu
nivida geforce 8600 1024mb
makstor 250gb sata
zasilacz 400w atx take me swift

bo mój zasilacz to ostatni syf potrzebuje czegoc co by sie nadawało tak maksymalnie za 180zł

W temacie: problem z instalacja win xp pomocy prosze

24 07 2008 - 19:33

Juz wysłałem teraz zobaczymy co sie tak naprawde z nim dzieje.

21 07 2008 - 19:10

rozmawiałem z kilkoma osobami i mówili ze to wina zasilacza (ten zasilacz to cos troszke gorszego od tracera) ze nie jest stabilny itd.
ja sam sie zastanawiam ntez nad płyta głowna..przeraza mnie wysyłka bo moge im to wysłac i wróci takie jakie jest im zabule za to..nie mam poplombowanej obudowy..moge sam sobioe wszystko wymieniac ... wiec chyba kupie zasilacz...wczesniej komp nawet potrafił wyłaczyc sie jak startuje i naciskam zeby wysuną cd-rom i nawet w instalacji windowsa w systemie okienkowym.. jak zadzwoniłem do pomocy technicznej i powiedziałem im o co biega to powiedzieli zebym sprawdził zasilacz na innym kompie;/

21 07 2008 - 08:19

winde sam instalowałem ,jest dobra na laptopie smiga az miło..wczoraj udało mi sie zainstalowac windowsa ale komputer po jakiejs godzzince wyłaczył sie i teraz cay czas sie wyłacza gdy tylko pojawi sie ekran ładowania windows...nie mogłem zainstalowac sterowników do mojej muzycznej karty bo jej windows nie wykrywał a juz jak wykrył to sie pojawiało ze nie moze zainstalowac poprawnie sterów..karta to zintegrowana realtalk..komputer jest zakupiony w sklepie interneowym czyli teraz musz go do nich odesłac;/ a wiadomo jak to jest;/