Napisz pełną treść komunikatu. Firma Brother zamieściła solucję w tym temacie: wrong paper.
Wyswietla mi sie taki komunikat-..."Wrong paper Size Reload correct paper,then press Start"...
Przeszlam tez na ta stronke z Twojego linku i postepowalam zgodnie z tamtymi instrukcjami tzn.przez panel sterowania weszlam w opcje drukarki i ustawilam tam wielkosc papieru itd...w drukarce tez takimi zaczepkami w srodku poprzestawialam i ustawilam wlasciwa wielkosc papieru ale nic to nie pomoglo poprostu wyrzuca mi caly czas ten papier i nie mam pojecia dlaczego:(
Jeszcze tylko dodam ze jak stosuje ta druga metode z linka tzn.wkladam zdjecie do drukarki i robie zeskanowana odbitke tego zdjecia to juz nie krzyczy ze jest zly papier ale w formacie 10x15 ucina kawalki zdjecia nie wychodzi cale zdjecia natomiast w formacie A4 drukuje idealnie,natomisat z komputera jak chce wydrukowac zdjecie wcale nie akceptuje papieru w formacie 10x15 wyrzuca czyste kartki i wyswietla sie komunikat ten ktory napisalam wyzej.

Moja zawartość
Kobieta