Mam jeszcze jeden problem chcialem dzisiaj zainstalowac undercovera (orginalnego) i tez sie nie da wyskakuje jakis glupi bład " nie mozna otworzyc pakietu instalacyjnego skontaktuj sie z blebleble...." albo " błąd odczytu: G:\autorn.dat. Zweryfikuj czy błąd istnieje i czy masz do niego dostęp". i co tu zrobic? moze powiem jeszcze ze posiadam system windows vista home basic wszystkie wymagania sprzetowe co do gry sa spełnione gra jest orginalna windows tez wiec co to moze byc do .... ? liccze na pomoc pozdrawiam
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: misiek4780
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 674
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp
0
Neutralna
Moje tematy
Problem przy sciąganiu zawartośći z internetu błąd błąd odczytu: G:\autorn.dat.
25 12 2008 - 03:04
juz pisałem na ten temat na tym forum pare razy ale nikt nie dał misensownej odpowiedzi... moze teraz ktos mi pomoze... chodzi mianowicie o to ze od momentu od kiedy mam neta nic nie moge pobrac z tego neta... ani gg ani winampa no nic kompletnie nic... kiedy pzyciskam "pobierz" pzy jakims programie ktory chce sciagnac to nomalnie pojawia mi sie okno pobierania tak jak to zawsze i u wszystkich wyglada potem wybieram miejsce gdzie ma sie ten plik zapisac a nastepnie wcikam "zapisz" potem program sciaga sie jak gdyby nigdy nic a gdy juz sie sciagnie pojawia sie komunikat ktory trwa jakas sekunde nawet nie jestem w stanie tego przeczytac...nie wiem co to za komunikat ale w kazdym razie pozniej otwieram folder w ktorym zapisywalem ten plik a tam pisze ze folder pusty i nie mam tego wogule w kompie:/ meczy mnie to strasznie i juz nie wiem co mam robic grzebalem juz z milion razy w tych opcjach internetowych systemowych itd ale bez zadnego efektu...
licze na wasza pomoc...
Mam jeszcze jeden problem chcialem dzisiaj zainstalowac undercovera (orginalnego) i tez sie nie da wyskakuje jakis glupi bład " nie mozna otworzyc pakietu instalacyjnego skontaktuj sie z blebleble...." albo " błąd odczytu: G:\autorn.dat. Zweryfikuj czy błąd istnieje i czy masz do niego dostęp". i co tu zrobic? moze powiem jeszcze ze posiadam system windows vista home basic wszystkie wymagania sprzetowe co do gry sa spełnione gra jest orginalna windows tez wiec co to moze byc do .... ? liccze na pomoc pozdrawiam
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: misiek4780
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość