- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: mirunia66
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 074
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
6088818
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
XP/Ubuntu
0
Neutralna
Znajomi
mirunia66 nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Jaki Router do Neostrady na linii "dalekiej od centrali"?
31 12 2009 - 14:10
ja mam pod netie ADSL i smiga ( TP-LINK W8910G ) POLECAM!!
W temacie: Acer Aspire 3000 - Płyty CD nie bootują
31 12 2009 - 14:08
no to mowie mam Na F2 Boot costam to ustawiam w zakladce (boot) takie cos mam ustawione probuje bootowac ale nie moze
1. CD/DVD Boot
2. Hard Disk
3. Floppy Disk
4. Boot to LAN
moim zdaniem dobrze bo kiedys formatowalem i nie zmienialem ustawien bios'u wiec wiem ze jest ok tylko nie wiem czemu nie chce zlapac boota
chociazby powie ktos jak zainstalowac XP z pendrive? a w biosie nie mam opcji USB BOOT lub USB ZIP
1. CD/DVD Boot
2. Hard Disk
3. Floppy Disk
4. Boot to LAN
moim zdaniem dobrze bo kiedys formatowalem i nie zmienialem ustawien bios'u wiec wiem ze jest ok tylko nie wiem czemu nie chce zlapac boota
chociazby powie ktos jak zainstalowac XP z pendrive? a w biosie nie mam opcji USB BOOT lub USB ZIP
31 12 2009 - 13:20
no niechce zintegrowanego z SP tylko sobie sam doinstaluje. Nie nie wypisuje na starcie ze instalacja XP.... sprawdzalem kazda plytke CD i DVD na PC wlasnie i bootuje a na laptopie miga tylko " _ ". Robie jeszcze raz format moze to sie usunie.
31 12 2009 - 12:55
chce zainstalowac XP bez service packa zintegrowanego poniewaz nie bootuje na starcie chociaz w biosie mam jako pierwsze CD/DVD 2. Hard disk 3. floppy 4.boot lan // pomoze ktos? wgl nie bootuje a jest bootujaca plyta bo sprawdzalem na PCku a jak odpalilem DVD zintegrowanego to wczytal wcisnalem formatuj to po instalacji zostawil stare pliki ale nadal nic nie dziala. czyta niektore pliki exe a reszte ma w ....
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: mirunia66
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość