1. Utworzylem konto chronione czytnikiem. Konto użytkownika, nie administratora - czyli z ograniczeniami.
2. Pierwsze konto (powiedzmy uzytkkownik: xyz) uzywalem bez hasła, czyli komp byl dostepny dla wszystkich.
3. Postanowilem zahasłować konto administratora xyz zywklym haslem windows.
4. Utworzylem haslo, uruchomilem ponownie laptopa i co?...
5. Wpisuje nazwe uzytkown.: xyz, hasło i co??... POPIE....LONYY WINDOWS PISZE MI ŻE JEST BŁEDNE
SZLAG MNIE JASNY TRAFIŁ BO JESTEM PEWNY ŻE NA 100% WPISUJE TO HASLO KTORE USTAWILEM, ALE [beeep]EMU WINDOWSOWI COS ODPIERD...IŁO I NIE CHCE GO ZAAKCEPTOWAC. NIENAWIDZE WINDOWS - G....WNO DO POTEGI
CO TERAZ ZROBIC ?? HELP
Nie moge administrowac komputerem, bo nie moge sie zalogować
Jedynie udaje mi sie zalogowac jako ten uzytkownik utworzony w punkcie 1 , na czytnik. Ale to jest konto z ograniczeniami i nie moge nic zrobić
Przy tym po zalogowaniu nie moge uruchomic za cholere OMNI PASS CONTROLL CENTER bo mi debil pisze że: "OmniPass could not set the operating mode and so OmniPass will now exit. Please re-run OmniPass and set the operating mode"
SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI, NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ. MAM WYSYLAC LAPTOPA DO SERWISU ??
tylko dlatego że piep**onemu windowsowi Billa Gatesa coś odpiep**ylo i nie rozpoznaje prawidlowego hasla ??
-------------------
-Reinstalacja systemu nie wchodzi chyba w gre, bo win jest na ukrytej partycji i nie wiem jak ja robic
ykoops// poprawiona cenzura **, poprawione literówki, zmiana działu

Moja zawartość
Nie podano