Uzywam karty 8600 GT gigabyte - w raporcie everestu przy czestotliwosci taktowania procesora graficznego (geometric domain) wyswietlane jest 594 Mhz - orginalnie 100Mhz - overloking 494%.
Czy to jest normalne przy tej karci i czemu tak jest?
Czestotliwosc taktowania graficznego (shader domain) 1400 Mhz - orginalnie 1400 Mhz
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: michalole
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 1 016
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje tematy
GeForce 8600 GT - czestotliwosc taktowania
13 09 2007 - 21:22
rozdzielenie netu na ruterze
10 09 2007 - 22:28
Witam.
jestem zielony w tych sprawach wiec prosze o pomoc.
sprawa wygląda tak.
dostawca netu jest Virgin (anielski). sa dwa kompy . sytacjonarny z Xp i laptop z Vista.
internet jest podlaczony do stacjonarnego za pomoca ich modemu oraz routera Dlink DI-524. oczywiscie przez kabel.I dziala ale tylko na tym stacjionarnym.
chce abym odbierał neta ((nie musze miec dostepu do plikow ze stacjonarnego) na laptopie z vista i wbudowanym Wifii.
laptop wykrywa inne sieci jakies okoliczne ale nie wykrywa tej z routera.
w ustawieniach sieci stacjonarnego nie ma wyszczegolnionych adresow. jest wszystko na automatycznie. wiec nie wiem jakie sa te adresy.
Co zrobic pokolei zebym uzyskal neta na tym laptopie.
Prosze o pomoc
jestem zielony w tych sprawach wiec prosze o pomoc.
sprawa wygląda tak.
dostawca netu jest Virgin (anielski). sa dwa kompy . sytacjonarny z Xp i laptop z Vista.
internet jest podlaczony do stacjonarnego za pomoca ich modemu oraz routera Dlink DI-524. oczywiscie przez kabel.I dziala ale tylko na tym stacjionarnym.
chce abym odbierał neta ((nie musze miec dostepu do plikow ze stacjonarnego) na laptopie z vista i wbudowanym Wifii.
laptop wykrywa inne sieci jakies okoliczne ale nie wykrywa tej z routera.
w ustawieniach sieci stacjonarnego nie ma wyszczegolnionych adresow. jest wszystko na automatycznie. wiec nie wiem jakie sa te adresy.
Co zrobic pokolei zebym uzyskal neta na tym laptopie.
Prosze o pomoc
wymiana Geforce 7500 LE na GeForce 7300GT lub 7600
21 08 2007 - 20:12
posiadam taki zestaw.
pentium D915 2800Mhz
ddr2 1GB
plyta aususa
grafika Geforce 7500Le
ogoolnie system nie jest za szybki i ma swoje humory, zacina sie itd
wiecej na /GT-a-GS,-jaka-j...nica-t9717/
mysle o zmianie grafiki na 7300gt lub 7600 ale nie wiem czy warto, na poprzednim temacie nie otrzymalem odp.
system jest wuczysczony ze wszystkihc smieci.
prosze o rade
pentium D915 2800Mhz
ddr2 1GB
plyta aususa
grafika Geforce 7500Le
ogoolnie system nie jest za szybki i ma swoje humory, zacina sie itd
wiecej na /GT-a-GS,-jaka-j...nica-t9717/
mysle o zmianie grafiki na 7300gt lub 7600 ale nie wiem czy warto, na poprzednim temacie nie otrzymalem odp.
system jest wuczysczony ze wszystkihc smieci.
prosze o rade
zwalniający sytem
20 08 2007 - 21:20
prosze powiedzcie mi co jest wina za zwalnianie kompoutera. system zostal przeczyszczony, rejestr takze, zeskanowany aty wirusami i anty innymi smieciami i nic. ciagle muli i to nie tylko w grach typu nfs c czy inne nawet potrafi zamulic podczas sciagania poczty. czy to winna grafiki , zreszta chyba nie najlepszej bo GeForce 7500 LE. moze warto ja zamienic na 7300 gt lub 7600. dane kompa i zrzuty z everesta, hijacka i 3dmarka pod tym linkiem
/GT-a-GS,-jaka-j...nica-t9717/
. otworzylem nowy temat gdyz tamten nie zdal chyba egzaminu. dzieki
/GT-a-GS,-jaka-j...nica-t9717/
. otworzylem nowy temat gdyz tamten nie zdal chyba egzaminu. dzieki
brak dzwieku z Digital OUT w XP
19 08 2007 - 02:09
Podłączyłem po wieże wyjście Digital OUT z karty Realteka ACS880 wbudowanej do płyty i nie mam dźwięku.
Sterowniki są nowe, ściągnąlem ze strony. W ustawieniach dzwięku nie ma nawet opcji zeby wybrac jako urzadzenie audio Digital. Jest tylko analog. Jedyne gdzie moge wybrac Digital to wejscie do nagrywania dzwieku.
Dzwiek dziala tylko jak podłącze pod analogowe wyjscie wieze.
W czym moze tkwić problem. Czyzby taki dzwiek byłby dostępny tylko pod Viste? a nie po XP ktorego posiadam??
Sterowniki są nowe, ściągnąlem ze strony. W ustawieniach dzwięku nie ma nawet opcji zeby wybrac jako urzadzenie audio Digital. Jest tylko analog. Jedyne gdzie moge wybrac Digital to wejscie do nagrywania dzwieku.
Dzwiek dziala tylko jak podłącze pod analogowe wyjscie wieze.
W czym moze tkwić problem. Czyzby taki dzwiek byłby dostępny tylko pod Viste? a nie po XP ktorego posiadam??
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: michalole
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość