Skocz do zawartości

matt1974

OFFLINE Ostatnio: 27 01 2008 15:10
-----

Moje tematy

Problem z usunięciem hasła!

24 01 2008 - 00:53

Mam problem z usunięciem hasła administratora w WINDOWS XP. Nie zależy mi na poznaniu tego hasła, bo z tym jest dużo więcej roboty, tylko na jego usunięciu. Uzywałem programu Offline NT Password & Registry Editor, nagrałem obraz na CD i odpaliłem z CD-ROM'a. Tu zaczęły się problemy, program nie potrafił znaleźć partycji z WINDOWS, wpisywałem ją ręcznie ale to nic nie dało, potem dograłem dodatkowe DRIVERY(sterowniki) na pendrive'a i udało się zakończyć pierwszy krok. W drugim kroku program prosi o podanie ścieżki do pliku SAM, ale po podaniu tej ścieżki nic się nie dzieje, za każdym razem pojawiają sie następne wpisy z prośbą o podanie scięzki dostepu. I na tym koniec, nic więcej nie można zrobić. Mam dwa dyski połączone w systemie RAID - może to ma jakieś znaczenie? Bardzo Was proszę o pomoc, może coś robie źle?

Włam na inny komputer?

23 01 2008 - 00:45

Witam! Nie dawno byłem świadkiem czegoś dziwnego. Byłem u kumpla, który miał jakiś problem z komputerem, zadzwonił do swojego znajomego, a ten(nie mam pojęcia jak)po chwili zaczął poruszać się na komputerze mojego kumpla tzn. ruszał kursorem na pulpicie i przenosił jakieś pliki. Siedzieliśmy przed kompem a kursor sam sie poruszał po pulpicie. Czy wiecie jak ten gościu to zrobił i jakiego softu użył? Proszę o pomoc, bo to może być bardzo przydatne.

Gigabyte GA-6OXM7 - USB - HDD Boot

21 01 2008 - 10:54

Witam! Chciałbym zapytać czy na płycie Gigabyte GA-6OXM7 będę mógł odpalić system z USB - HDD? Wersja BIOS'u jest standardowa, nigdy nie zmienialem. Bardzo proszę o pomoc, nigdzie nie moge tego znaleźć.