- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: matsen89
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 682
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
4227346
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Xp
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Szybki dysk
02 04 2008 - 12:57
widze że rozwinęła się mała debata na temat dysków, właściwie już wszystko wiem, więc temat można zamknąć, narazie poczekam z tym dyskiem do wakacji, ale prawie napewno kupie raptora, mam jeszcze jedno pytanie, podobno po połączeniu dwóch takich raptorów w raid zwiększa się ich szybkość, czy to prawda??
W temacie: Filmowe ciekawe nowości kinowe
30 03 2008 - 10:20
hmmm, z tych komercyjnych to Mgła, 10 000BC, Jumper
A tak żeby coś obejrzeć i zapamiętać to polecam Fałszerzy - film o którym usłyszałem dopiero po oscarach, ale jak ktoś nie oglądał to powinien.
A tak żeby coś obejrzeć i zapamiętać to polecam Fałszerzy - film o którym usłyszałem dopiero po oscarach, ale jak ktoś nie oglądał to powinien.
W temacie: Gry Wszechczasów
29 03 2008 - 21:45
jak dla mnie Diablo 2 LOD, pierwsza gra która mnie naprawde zaciekawiła, gram od 6 lat z przerwami,każdy nowy sezon jest dla mnie świętem. Pytanie do tych co grali: Jest coś wiadomo o następnym sezonie laddera(jakaś zapowiedź), teraz nie gram a nie chciałbym przepuścić okazji rozpoczęcia przygody na nowo 
na drugim miejscu plasuje sie u mnie gothic1, niewątpliwie wyznaczył jakieś standardy w dziedzinie rpg
na drugim miejscu plasuje sie u mnie gothic1, niewątpliwie wyznaczył jakieś standardy w dziedzinie rpg
W temacie: Gra Roku 2007!
29 03 2008 - 21:35
z tych gierek grałem tylko w crysis, cod 4 i wiedźmina, dlatego wybierałem między nimi. Dla mnie najlepszy Witcher, troche za krótki jak na rpg ( 7 dni grania = około 30h) ale za każdym następnym razem odkrywam coś nowego
W temacie: Komp dla gracza
13 03 2008 - 21:45
może sie nie znam, ale jak dla mnie procek AMD w kompie za 2,5k zł to troche słabo ;/. Proponuje kupno jakiegoś Intela Dual Core, najlepiej najsłabszego bo one i tak kręcą sie bez większych problemów, oczywiście wiązałoby to sie ze zmianą plyty głównej
Ogólnie specyfikacja kolegi powyżej jest troche bezsensowna... lepiej poczekaj na lepsze propozycje
Ogólnie specyfikacja kolegi powyżej jest troche bezsensowna... lepiej poczekaj na lepsze propozycje
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: matsen89
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość