Skocz do zawartości

matsen89

OFFLINE Ostatnio: 06 04 2008 11:34
-----

Moje posty

W temacie: Szybki dysk

02 04 2008 - 12:57

widze że rozwinęła się mała debata na temat dysków, właściwie już wszystko wiem, więc temat można zamknąć, narazie poczekam z tym dyskiem do wakacji, ale prawie napewno kupie raptora, mam jeszcze jedno pytanie, podobno po połączeniu dwóch takich raptorów w raid zwiększa się ich szybkość, czy to prawda??

W temacie: Filmowe ciekawe nowości kinowe

30 03 2008 - 10:20

hmmm, z tych komercyjnych to Mgła, 10 000BC, Jumper
A tak żeby coś obejrzeć i zapamiętać to polecam Fałszerzy - film o którym usłyszałem dopiero po oscarach, ale jak ktoś nie oglądał to powinien.

W temacie: Gry Wszechczasów

29 03 2008 - 21:45

jak dla mnie Diablo 2 LOD, pierwsza gra która mnie naprawde zaciekawiła, gram od 6 lat z przerwami,każdy nowy sezon jest dla mnie świętem. Pytanie do tych co grali: Jest coś wiadomo o następnym sezonie laddera(jakaś zapowiedź), teraz nie gram a nie chciałbym przepuścić okazji rozpoczęcia przygody na nowo :)

na drugim miejscu plasuje sie u mnie gothic1, niewątpliwie wyznaczył jakieś standardy w dziedzinie rpg

W temacie: Gra Roku 2007!

29 03 2008 - 21:35

z tych gierek grałem tylko w crysis, cod 4 i wiedźmina, dlatego wybierałem między nimi. Dla mnie najlepszy Witcher, troche za krótki jak na rpg ( 7 dni grania = około 30h) ale za każdym następnym razem odkrywam coś nowego :)

W temacie: Komp dla gracza

13 03 2008 - 21:45

może sie nie znam, ale jak dla mnie procek AMD w kompie za 2,5k zł to troche słabo ;/. Proponuje kupno jakiegoś Intela Dual Core, najlepiej najsłabszego bo one i tak kręcą sie bez większych problemów, oczywiście wiązałoby to sie ze zmianą plyty głównej

Ogólnie specyfikacja kolegi powyżej jest troche bezsensowna... lepiej poczekaj na lepsze propozycje :)