- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: mati1991m
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 332
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp
0
Neutralna
Znajomi
mati1991m nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Nie działa dźwięk (chyba płyta głowna(sterowniki))
16 07 2011 - 12:06
Ostatnio aktualizowalem na sp3 to juz mi sie komp nie uruchomil. Przez to formata mialem. Najlepszym wyjsciem bedzie ta karta dzwiekowa usb chyba.
16 07 2011 - 11:31
Windows xp service pack 2
tutaj macie link bo to bardzo dlugie bylo :http://www.speedyshare.com/files/29446008/Report.txt
tutaj macie link bo to bardzo dlugie bylo :http://www.speedyshare.com/files/29446008/Report.txt
16 07 2011 - 00:23
zainstalowalem i w manadzer urzadzen mam wykrzyknik przy tym vinyl ac'97 codec combo driver (wdm)
Moze sterowniki do plyty glownej?
a jak juz to jaka karte dzwiekowa bys kupil ? czy to moze byc najtansze badziewie np (usunięto link z Allegro) ? sory nie zauwazylem bo w sumie to ona jest jedna z drozszych
a bedzie sie roznilo cos miedzy ta (usunięto link z Allegro) a ta pierwsza co podalem?
[uwaga=Kantoro]
Scaliłem post pod postem. Proszę o zwrócenie szczególnej uwagi na styl i ortografię.
Usunąłem linki prowadząceo do Allegro => czyt regulamin ![/uwaga]
Moze sterowniki do plyty glownej?
a jak juz to jaka karte dzwiekowa bys kupil ? czy to moze byc najtansze badziewie np (usunięto link z Allegro) ? sory nie zauwazylem bo w sumie to ona jest jedna z drozszych
[uwaga=Kantoro]
Scaliłem post pod postem. Proszę o zwrócenie szczególnej uwagi na styl i ortografię.
Usunąłem linki prowadząceo do Allegro => czyt regulamin ![/uwaga]
15 07 2011 - 21:16
Nie wiem. Nie znam sie na tym. Mozna to jakos sprawdzic? Model laptopa to Actina x-15 a od spodu laptopa pisze Model No. N341C2
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: mati1991m
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość