- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: mariuszk27
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 25
- Odwiedzin: 1 959
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5029469
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Karty graficzne do laptopów
28 12 2007 - 23:29
NO wlasnie mialbym moze ten sam problem oraz pytanie czy moglbym wymienic lub wlozyc do mojego laptopa fujitsu-siemens Li1818 inna karte graficzna?? bo w tej chwili mam intel 945 expres chipset family a niechca zabardzo gry chodzic mimo ze obsluguje dx10
W temacie: jedna z trzech kart ktora wybrać
28 12 2007 - 23:19
Hmm moze i tak tez zrobie jak mowisz, wezme plyte gigabyte ona juz ma karte graficzna wiec narazie bym mial taka a dozbieram do tej 8600 i wtedy zmienie:) ale poczekam jeszcze moze beda jakies inne sugestie
W temacie: Komputer - tv
23 12 2007 - 23:17
Aa czyli tylko chodzi oto ze jest troche grzebania w tym?? czy ze lepsza jakos?? w s-video no ja mam noweg laptopa i mam wlasnie takie wyjscie:/
W temacie: AMILO 1718 - Partycja Ukryta - Vista
20 12 2007 - 23:06
Lisek mam podobnego laptopa bo 1818 od ok 2 miesiecy i mam ten sam problem i bardzo chetnie pozbylbym sie tej visty ale jakos wytrzymuje i musze Ci powiedziec ze ja do niego dostalem recovery cd w sklepie mimo ze mam na dysku ukryta partycje o wielkosci 12 giga co do sterownikow to niestety pod xp do tego modelu nie znajdziesz przynajmniej na stronce producenta a watpie zeby gdzies indziej byly. Pojdz do sklepu i popytaj sprzedawcy czy aby napewno nie powinna byc dolaczona plyta cd lub dvd z reinstalka systemu
W temacie: Brak partycji MS-DOS,problem z instalacją.
20 12 2007 - 22:27
Kolego bardzo latwo jest sie poslugiwac fdisk sprobuj wejsc w fdisk a nastepnie uaktywnij partycje C powinno pomoc
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: mariuszk27
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość