witam!
mam problem z komputerem od ponad 2 miesiecy,pytalem juz kazdego i nikt nie wiedzial jak mi pomoc,moze wam sie uda. problem zaczal sie od bledu temp2.exe -wyswietlal sie na pulpicie przy starcie.znalazlem program ktory mial to usunac i chyba usunal bo juz sie nie pojawial ale od tego sie zaczely problemy... na poczatku zauwazylem ze gadu i outlook dziwnie pracuja-tzn. gadu gadu przy starcie uruchamia sie normalnie ale po wlaczeniu pierwszego okna rozmowy musze czekac na wlaczenie do 3-4 min( w tym czasie gg sie zwiesza),jak jzu sie wlaczy to pierwsze okno obojetnie jakiej rozmowy to nast dzialaja dobrze, przez caly czas szybko ale jak znowu uruchomie na nowo gg to znowu pierwsze wlacza sie wolnooo,niby banalny problem ale wystepuje tez podobnie na outlook'u. w tym przypadku jak go wlaczam to uruchamiajac sie zwiesza sie tak jak gg na 3-4 min a potem tez dziala tak jak trzeba.sytuacja potem sie powtorzyla jeszcze w win rar i wszystkim co z nim zwiazane(spakowane) ,dlugo sie wlacza,nie reaguje a potem jest dobrze.a teraz tez winamp to zlapal i tez zaczyna wariowac,na reakcje trzeba czekac albo sie w ogole nie chce wlaczyc.czy ktos sie z tym juz spotkal,wiecie jak mi pomoc?prosze o jakas porade bo juz nie wiem co mam robic.mowiono mi o formacie biosu ,czy to pomoze??problem wydaje sie blahi ale nic nie pomaga.to nowy komputer :core2duo e6550, pl gl. nforce 650i, 2 gb ram ocz,karta grafiki geforce 8600ge iwec mysle ze sprzet nei ma nic do tego tym bardziej ze dziala normalnie jak juz sie zalacza te programy.
marcinmtb

Moja zawartość
Nie podano