- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: marass11
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 14
- Odwiedzin: 652
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
xp
0
Neutralna
Znajomi
marass11 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: jaki dysk zewnętrzny do [250zł]
21 11 2012 - 12:48
pomóżcie coś wybrać Święta się zbliżają
W temacie: Formatowanie kart SD
20 11 2012 - 10:59
dzięki
W temacie: Formatowanie kart SD
20 11 2012 - 10:37
A może znasz jakiś prosty program po win xp, który zarządza właśnie pamięciami flash. Chodzi mi o to żeby po uruchomieniu programu i włożeniu karty do przejściówki od razu ją wykrywał i można było ją za pomocą prostego kliknięcia sformatować.
Do tej pory robiłem to tak, że po włożeniu karty sd do czytnika i po jej wykryciu klikałem na jeden z napędów ppm i wybierałem fortatuj, co jest troche męczące i czasochłonne.
Dzięki. Pozdrawiam
Do tej pory robiłem to tak, że po włożeniu karty sd do czytnika i po jej wykryciu klikałem na jeden z napędów ppm i wybierałem fortatuj, co jest troche męczące i czasochłonne.
Dzięki. Pozdrawiam
W temacie: 2 kompy - który lepszy ? [+/- 2000 zł]
15 11 2012 - 07:45
dzięki za rady Igorius, niestety Celdur będę zmuszony wybrać coś z moich zestawień ze względu na ograniczony budżet. Jeszcze mam taką propozycję jak w załączeniu, może będzie lepsza od X4 965 ? Oczywiście obudowa i i zasilacz do negocjacji. Jak możecie to doradźcie. Dzięki
powiedzcie jeszcze w jakiej cenie znajde jakiś przyzwoity zasilacz lepszy od Modecom i tą obudowę Brutus
powiedzcie jeszcze w jakiej cenie znajde jakiś przyzwoity zasilacz lepszy od Modecom i tą obudowę Brutus
W temacie: 2 kompy - który lepszy ? [+/- 2000 zł]
14 11 2012 - 15:38
czyli pewności nie ma, mi się wydaje że lepiej chyba wziąć właśnie kompa z lepszym prockiem. Grafika jest słabsza ale ponoć o niewiele.
Nieźle, sprzęt już konkretny. Niestety mój budżet na skrzynkę to jakieś 1600zł. Nie jestem wielkim fanem okrutnych rozdzielczości i amatorem super detali, ale powiedz Celdur czy na tym moim sprzęcie da się trochę polatać w jakieś gierki na średnich opcjach, z czasem może wymienić kartę dokupić ramu. Póki co kasy mam tylko na tyle. Pzdr
Nieźle, sprzęt już konkretny. Niestety mój budżet na skrzynkę to jakieś 1600zł. Nie jestem wielkim fanem okrutnych rozdzielczości i amatorem super detali, ale powiedz Celdur czy na tym moim sprzęcie da się trochę polatać w jakieś gierki na średnich opcjach, z czasem może wymienić kartę dokupić ramu. Póki co kasy mam tylko na tyle. Pzdr
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: marass11
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·