Skocz do zawartości

marass11

OFFLINE Ostatnio: 21 11 2012 12:48
-----

Moje posty

W temacie: jaki dysk zewnętrzny do [250zł]

21 11 2012 - 12:48

pomóżcie coś wybrać :) Święta się zbliżają :jupi:

W temacie: Formatowanie kart SD

20 11 2012 - 10:59

dzięki :mml:

W temacie: Formatowanie kart SD

20 11 2012 - 10:37

A może znasz jakiś prosty program po win xp, który zarządza właśnie pamięciami flash. Chodzi mi o to żeby po uruchomieniu programu i włożeniu karty do przejściówki od razu ją wykrywał i można było ją za pomocą prostego kliknięcia sformatować.

Do tej pory robiłem to tak, że po włożeniu karty sd do czytnika i po jej wykryciu klikałem na jeden z napędów ppm i wybierałem fortatuj, co jest troche męczące i czasochłonne.

Dzięki. Pozdrawiam

W temacie: 2 kompy - który lepszy ? [+/- 2000 zł]

15 11 2012 - 07:45

dzięki za rady Igorius, niestety Celdur będę zmuszony wybrać coś z moich zestawień ze względu na ograniczony budżet. Jeszcze mam taką propozycję jak w załączeniu, może będzie lepsza od X4 965 ? Oczywiście obudowa i i zasilacz do negocjacji. Jak możecie to doradźcie. Dzięki ;)

powiedzcie jeszcze w jakiej cenie znajde jakiś przyzwoity zasilacz lepszy od Modecom i tą obudowę Brutus :)

W temacie: 2 kompy - który lepszy ? [+/- 2000 zł]

14 11 2012 - 15:38

czyli pewności nie ma, mi się wydaje że lepiej chyba wziąć właśnie kompa z lepszym prockiem. Grafika jest słabsza ale ponoć o niewiele.

Nieźle, sprzęt już konkretny. Niestety mój budżet na skrzynkę to jakieś 1600zł. Nie jestem wielkim fanem okrutnych rozdzielczości i amatorem super detali, ale powiedz Celdur czy na tym moim sprzęcie da się trochę polatać w jakieś gierki na średnich opcjach, z czasem może wymienić kartę dokupić ramu. Póki co kasy mam tylko na tyle. Pzdr