- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: malson
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 486
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
3605566
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Moje posty
W temacie: Logi - Prośba o sprawdzenie
26 06 2008 - 16:02
Wielkie dzięki
W temacie: Problem z aktualizacją Windows XP
25 06 2008 - 13:01
A ja proponuję Ci ściągnąć ten program: http://www.idg.pl/ftp/program.asp?id=11721&sys=pc
U mnie działa
A jak chcesz usunąć ikonkę aktualizacji z paska, to wejdź w Panel sterowania > Aktualizacje automatyczne > i zaznacz Wyłącz aktualizacje automatyczne.
U mnie działa
A jak chcesz usunąć ikonkę aktualizacji z paska, to wejdź w Panel sterowania > Aktualizacje automatyczne > i zaznacz Wyłącz aktualizacje automatyczne.
W temacie: [Menadżer urządzeń] Inne urządzenia
25 06 2008 - 02:06
Zrobiłem i już wszystko chodzi eleganckohttp://cybertrash.pl/images/tata/WWDC.html - ściągnij sobie ten programik (jeśli jeszcze nie masz)
http://www.softwarepatch.pl/plik/10109/27/...alware-108.html - ten też i przeskanuj system (najpierw go zaktualizuj)
Używam Kerio i nie wiem jak ustawić, aby dopuszczało za każdym razem to co chcę. Bo jak włączam pierwszy raz program to mi się pyta czy ma Dopuszczać, a jak samemu dodać żeby mi Dopuszczało na serwery z danej gry?Napisałeś, że wyłączasz firewalla...a po co? Ustaw w nim żeby "przepuszczał" te gry. Z Blue screenu spisz numer błędu, albo umieść zdjęcie.
A i jeszcze jakiego antywirusa używasz?
/// Wielkie dzięki Mironov... Zaraz założę temat, żeby ktoś mi sprawdził logi
22 06 2008 - 13:47
Heh... Jesteś mistrzem 
To jeszcze jeden mam problem...
Wyłączam firewall'a (Kerio), włączam Counter Stricke'a i gram przez sieć. Po 2-3 rundach pokazuje się 'raport o błędach' (wyślij/nie wysyłaj), a gra się minimalizyje. Klikam przywróć i tak jakby mi klawiatura nie działała...
Z kolei kiedy gram w inną grę MOHAA (też przez sieć), gram jedną rundę i mi się znowu pojawia 'raport o błędach', klikam 'nie wysyłaj' i pojawia się to żeby zresetować komputer białymi litermy na niebieskim ekranie...
Mam DirectX 9.0c i kartę graficzną GeForce 6600 (Gigabyte).
To jeszcze jeden mam problem...
Wyłączam firewall'a (Kerio), włączam Counter Stricke'a i gram przez sieć. Po 2-3 rundach pokazuje się 'raport o błędach' (wyślij/nie wysyłaj), a gra się minimalizyje. Klikam przywróć i tak jakby mi klawiatura nie działała...
Z kolei kiedy gram w inną grę MOHAA (też przez sieć), gram jedną rundę i mi się znowu pojawia 'raport o błędach', klikam 'nie wysyłaj' i pojawia się to żeby zresetować komputer białymi litermy na niebieskim ekranie...
Mam DirectX 9.0c i kartę graficzną GeForce 6600 (Gigabyte).
19 06 2008 - 00:44
Wielkie dzięki! Pomogło! Myślałem, że zainstalowanie sterowników z płyty CD jest dokładniejsze niż poprzez menadżer urzdzeń, a tu sie okazuje że jest na odwrót 
Mam jeszcze taki błąd:
Otóż, gdy włączę 'Mój komputer' i kliknę dwukrotnie na którymś z dysków twardych pokazuje się na moment klepsydra i nic się po tym nie dzieje. Klikam prawym przyciskiem myszki (np. na dysku C) i pokazuje się tłustym drukiem 'Autoodtwarzanie' (reszta jst normalnie). Świeżo po instalacji Windowsa było w porządku, a teraz muszę klikać PPM 'Otwórz'. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Mam jeszcze taki błąd:
Otóż, gdy włączę 'Mój komputer' i kliknę dwukrotnie na którymś z dysków twardych pokazuje się na moment klepsydra i nic się po tym nie dzieje. Klikam prawym przyciskiem myszki (np. na dysku C) i pokazuje się tłustym drukiem 'Autoodtwarzanie' (reszta jst normalnie). Świeżo po instalacji Windowsa było w porządku, a teraz muszę klikać PPM 'Otwórz'. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: malson
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość