Po ściągnięciu piosenki pojawiły mi się dwa pliki o takiej samej nazwie. Jeden plik to piosenka, którą mogę usunąć, zmienić nazwę, a z drugim plikiem nic nie mogę zrobić jak chcę usunąć wyskakuje mi taki komunikat:
http://img232.imageshack.us/my.php?image=pulpitxm9.jpg
Jak mam usunąć ten plik???
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: lukasss89
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 23
- Odwiedzin: 1 219
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Luty 28, 1989
-
-
O mnie
-
GG
3534622
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP/Vista
Moje tematy
Plik nie do usunięcia!
16 07 2008 - 21:18
Problem z dyskiem SATA podczas instalacji
19 06 2008 - 14:43
Witam! Kupiłem dysk SAMSUNG 750GB/7200rpm/32M SATA. Wcześniej korzystałem z ATA. Kiedy włożyłem płytę z Windowsem XP do napędu i uruchomiłem rozruch wszystko było ok. Wcisnąłem Enter aby dokonać formatowania, potem F8 aby się zgodzić z licencją i kiedy miała się pojawić w dolnym ekranie partycja do zrobienia, zamiast jej pisało [w stacji nie ma żadnego dysku] :/ Ale i tak kliknąłem [D] aby utworzyć partycję to wyskoczył mi niebieski ekran z napisem [aby uniknąć uszkodzenia komputera program się wyłączył...coś w tym stylu]. Nie wiem co mam zrobić. Moja płyta główna to ASRock K8Upgrade-1689, a bios to AMIBIOS ASRock K8Upgrade-1689 BIOS P1.30. Poza tym w biosie jak podłączę mój stary dysk ATA to pisze jaki jest to rodzaj dysku, a jak podłączę ten SATA to pisze [no detected] Może to być wina tego że dysk ma przepustowość 3GB/S, a płyta główna przystosowana jest do 1.5GB/S??? Czy poprostu jak się podłączy to będzie mniejsza przepustowość??? PROSZĘ POMÓŻCIE!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: lukasss89
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość