- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: lukas256
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 612
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
GG
4747312
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP / Windows Vista
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://www.ojej.pl/lodzkie/Lodz/Komputery_i_konsole/konsole/inne/ogloszenie_nr_475159.html
0
Neutralna
Znajomi
lukas256 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: GeForce 7300 gs
04 05 2008 - 20:23
Naprawde nie wiem co jest gane z tą moją kartą ;/ sprubuje wgrać nowy system ale poprostu tylko 1 a mianoicie moją ortginalną viste którą dostałem z kompem jeśli to niepomoże to zainwestuje te 350 zeta na inną karte ;/
25 04 2008 - 09:15
A czy da sie podkręcić obroty wiatraczka na karcie graficznej?? Z góry mówie że w biosie nie mam takiej opcji (oprócz 5egulacji obrotów wiatraka na procku) w programiku riva tuner wogóle nie wykrywa mi opcji fun , w atitool nie mam pojęcia gdzie jest opcja regulowania obrotów a speed fun też nic nie daje
20 04 2008 - 09:07
Zmierzyłem temperature po włączeniu gry NFS Most Wanted i okazuje ie że temperatura przekracza 61 stopni. Problem w tym że nie mam żadneg wiatraka w domu :/
19 04 2008 - 21:13
Na Windzie XP temperatura karty graficznej sięga 57-58 stopni przed testem a to chyba już dużo... a na Viście zaraz zobacze , a i zapomniałem napisac że sterowniki od grafiki w Viście są chyba orginalne bo jak instaluje Viste z płytki którą dostałem z kompem to wszystkie stery już mam. W Tym momencie nie wiem co zrobić czy kupić mocniejszy zasilacz czy nową karte graficzną
19 04 2008 - 20:48
Niom dokładnie tylko że mam 2 systemy na jednym dysku, no i ostatnio zauważyłem na Viście że też są problemy z texturami nawet na pełnej rozdziałce i na pełnym AA.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: lukas256
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość