Skocz do zawartości

luk_84

OFFLINE Ostatnio: 13 07 2009 23:12
-----

Moje posty

W temacie: modyfikacja komputera

11 07 2009 - 23:31

Bez problemu,ten model coolera wraz z akcesoriami można zamontować na wszystkich obecnych procesorach.

To super, dobrze że zachowały się wszystkie akcesoria, bo obecnie mam go na socket A:)
Wybrałem też obudowę z esc.pl - Asus TA-B12, tania i prosta, w kolorach jakie mi pasują.

Jestem już praktycznie zdecydowany na zaproponowany na początku zestaw, ale mam czas do końca lipca, więc chętnie poczytam jeszcze opinie... (np. komentarz do propozycji damian_im2)

EDIT: Podliczyłem zaproponowany powyżej zestaw i wychodzi 250-300zł drożej. Przy moich wymaganiach (net, podstawowe progrmy i filmy) nie ma sensu przepłacać.

Zastanawiam się jeszcze nad jakąś kartą graficzną, zbliżoną cenowo i wydajnością do wybranej HD4670, ale z pasywnym chłodzeniem (chciałbym, aby komp był jak najcichszy).

W temacie: modyfikacja komputera

11 07 2009 - 18:45

Dzięki Panowie, więc pozostanę już przy tym zestawieniu, wychodzi korzystnie cenowo i w zupełności powinien mi wystarczyć.
A za jakiś czas, jak radzicie, zmienię zasilacz na coś nowego z wyższej półki i przy okazji dysk.

Jeszcze jedno pytanie. Czy obecne chłodzenie procka Pentagram QVC-100AlCu+ można zastosować do AMD AM2?