Skocz do zawartości

lobo109

OFFLINE Ostatnio: 21 01 2008 20:39
-----

Moje tematy

brak dzwieku z portu line-in

15 01 2008 - 23:07

Witam.
Problem moj polega na tym ze mam laptopa z karta dzwiekowa Realtek. Chcac podlaczyc jakiekolwiek zewnetrze urzadzenie mam problem z wyjsciem audiom nic nie slychac, komputer wykrywa dzwiek ale go nie przekazuje na glosniki. teraz mam Xp a poprzednio mialem Viste i na obu systemach bylo tak samo. Czy wie ktos co to moze byc? i jak wlaczyc zeby był dzwiek?

Znam sie na PC ale z tym sie nie spotkalem...

25 12 2007 - 11:54

Witam.
Mam spory problem gdyz potrzebuje kompa na swieta do komunikowania sie przez Skypa a tu wysiald w Wigilie.Moze ktos sie spotkal z czyms takim bo ja nigdy.Prosze o rade.
A mianowicie: posiadam laptopa ACER. Usterka objawia sie ze podczas startu na ekranie startowym "ACER" juz widac dziwne pasy.Ponownie jest uruchamianie syst. XP ale po tym oknie jest juz tylko czarne i wisi. jesli po restarcie pojawi sie okno z mozliwoscia wyboru trybu awaryjnego to litery w wyrazach sa kolorowe a nie biale ( i to mnie dziwi najbardziej).Kompa mozna uruchomic natomiast bez zadnych problemow w trybie awaryjnym i na ekranie nie ma zadnych kolorowych lirer ani pasow. wykluczam Dysk bo po wyjeciu nadal sa pasy. Bardzo prosze o pomoc.