- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: leadus
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 2
- Odwiedzin: 1 384
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
9709731
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
leadus nie posiada znajomych
Moje tematy
Problem z W910i - nie działający wyświetlacz
27 10 2009 - 22:37
Witam. jakis rok temu zakupilem SE W910i i wszystko bylo dobrze do czasu az mi upadl z wysokosci 1.5 metra. Najpierw nie chcial sie wlaczyc ale dal sie flashowac po flashu dzialal przez jakis czas i znowu nie chcial sie wlaczyc i tak do czasu az calkiem przestal laczyc sie z komputerem. Oddalem wiec go do serwisu w moim miescie gdzie zawsze nosilem komy. No i stwierdzili ze nie sa wstanie tego zrobic i najlepiej bylo by kupic drugiego uszkodzonego ze sprawna plyta. Wiec szukalem na allegro az wkoncu trafil sie taki w miare. Kupilem i zmienilem plyte no i OK dziala wszystko oprocz wyswietlacza. Dodam ze na starej plycie gdy sypal sie soft wyswietlacz pokazywal tylko logo. Gdy jednak juz nie chcial nawiazac polaczenia z komputerem przestal tez pokazywac logo. Aktualnie mam wlozona ta plyte z tego uszkodzonego tel ogolnie dziala mozna dzwonic sluchac mp3 itp , ale niestety nic nie widac jest podswietlony ale nic nie pokazuje
wymienilem taśme na nową sprawdzalem kilka razy czy wszystko OK. I niestety bez zmian. Na jednym z forum ktos wspomnial o ukladzie GLASS ale nie moge znalesc nic wiecej na ten temat ... Prosze o jakies konkretne opowiedzi co mozna zrobic i najlepiej samemu bez dodatkowych kosztow.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: leadus
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość