Skocz do zawartości

kwazi

OFFLINE Ostatnio: 25 12 2007 14:17
-----

Moje posty

W temacie: Laptop z vista bez płytek?

24 12 2007 - 22:36

w takim razie na koniec mam tylko jedno pytanie......jak zrobic kopie tego co jest na tej ukrytej partycji na DVD?za pozno zepsulem juz cos zanim wypalilem wiec prosze o pomoc.....zainstalowalem partition promagic (na roznych foraach byly rozne opinie wiec zaryzykowalem) komp sie sam wylaczyl ...potem pytal sie czy ma sie uruchomic w trybie awaryjnym czy normalnym ...dalem ze normalny itd, niby znalazl bledy ze sie naprawil czy cos ale tearaz co sie uruchamia pisze ze tak-----wloz dvd z vista, i napraw blesy...tylko ze ja nie mam tej plytki .....jak zainstalowac viste z ukrytej partycji .... alt + f8? probowalem nie da sie....tylko moge do biosa wejsc;/ HELP!Dołączona grafika!

24 12 2007 - 12:33

wielkie dzieki kolego;p to juz wiem czemu mam 10gb mniej na twardym i co za dziwna partycja ktora chcialem zlikwidowac lol, a wiesz co to za 2 klawisze;] ???

24 12 2007 - 11:05

wczoraj kupilem laptopa i mam to samo....zero plytki z vista, koles mi powiedzial ze musze zrobic jakas kopie czy cos tam systemu na cd w celu ponownej instalacji w przyszlosci, czy ktos z Was wie o co temu kolesiowi chodzilo i jak zrobic takia kopie zeby zainstalowac viste w przyszlosci w razie formatu....? ? z gory dzieki za odp