jasne, że lepiej iść za rozwojem techniki i przesiadać się na PCI-E
K8NE - to dobra płyta w szczególności ostatnie rewizje
zakup karty pokroju 7600GT na AGP mija się z celem bo na PCI-E za tą samą kase masz znacznie lepszy model.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: _kuba
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 37
- Odwiedzin: 1 734
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Co Wybrac ?;] K8ns ,k8ne 7600gt , 7900gs
12 01 2007 - 16:10
W temacie: Narty Czy Snowboarding?
12 01 2007 - 16:07
heh sezon się zaczyna zaczyna i coś się zacząć nie może
oddałem głos na snowboard, na nartach słabo jeżdżę, na snowboradzie kilka razy jeździłem i mi się spodobało a że kiedyś jeździłem na deskorolce to szybko się uczę
PS: czemu w ankiecie nikt nie wspomniał o sankach
oddałem głos na snowboard, na nartach słabo jeżdżę, na snowboradzie kilka razy jeździłem i mi się spodobało a że kiedyś jeździłem na deskorolce to szybko się uczę
PS: czemu w ankiecie nikt nie wspomniał o sankach
W temacie: F.E.A.R. Extraction Point - Oryginał
03 01 2007 - 22:35
gra nie jest zepsuta tylko zabezpieczona wiec dlatego masz błedy przy kopiowaniu na dysk
a podstawową wersje fear masz ? bo wydaje mi sie ze instalujesz dodatek do gry fear
a podstawową wersje fear masz ? bo wydaje mi sie ze instalujesz dodatek do gry fear
W temacie: MOST WANTED
31 12 2006 - 14:38
jest na to radaKumplowi na 6600 GT i 1 GB RAMu lata slicznie na UH, kwestia malej ilosci RAMu u mnie pewnie powoduje slideshow... Wiec dla kogo sa wymagania podane w readme ?
Napisalem nawet do EA w tej sprawie - maila do polskiego oddzialu i po angielsku do EA, nie dostalem zadnej odpowiedzi...
ja mam 512mb semprona 2800+ s754
i gf 6600 krecony na 550/650 do MW
gram na 1024x768 na wysokich detalach mam dysk 5400rpm, po czesci to jego wina to swapowanie
ale prze wlaczeniem gry postaraj sie wylaczyc wszystkie wizualne style w windowsie, pozbijaj procesy (tak jakbys sie przygotowywał do liczenia super PI)
ja zbijam do ok 70mb i nie mam swapowania a ilosc fps jest zadowalajaca tzn wacha się ok 25-30 (mometami spada np. jak wjeżdzam do tego lasu)
edit: podkrec cpu
W temacie: Userbary tweaks.pl
31 12 2006 - 00:30
da sie przerobic mam jeszcze je w psd zapisane 
jeszcze cos pokombinuje
narazie pomyslow brak
jeszcze cos pokombinuje
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: _kuba
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·