no ja niewiem prubuje napisac strone sciagam z internetu edytory HTML i zaden sie niewłacza,,,,, i jeszcze jedno pytanie "jak moge zmienic jezyk w swoim komputerze bo wszystko mam po angielsku jak kupowałem viste to dostałem taka plyte language interfece pack for windows vista .........i tam jest oczywiscie jezyk polski.juz nawet zainstalowałem i w ustawieniach regionalnych wszystko pozmieniałem na jezyk polski a i tak wszystko jest po angielsku.
który edytor działa w vista home premium
Rozpoczęty przez
paragraf 26
, 16 04 2008 13:45
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 04 2008 - 13:45
Napisano 16 04 2008 - 13:53
Ustawienia regionalne -> czyli po angielsku będziesz miał wszystko oprócz pisowni z pl znakami i etc.
Co do edytorów HTML to załatw sobie Macromedia Dreamweaver CS3.
P.S. ustawienia regionalne mało się mają do całego interfejsu windowsa
Co do edytorów HTML to załatw sobie Macromedia Dreamweaver CS3.
P.S. ustawienia regionalne mało się mają do całego interfejsu windowsa
Napisano 16 04 2008 - 14:06
no dzieki ale czy mogłby mi bardzie jeszcze podpowiedzie jak przełaczyc wersje angielska na polska tylko tak wiesz dokładniej bo to swiezy system i jeszcze sie za bardzo nieznam ......
a ten edytor zaraz sobie skombinuje
Napisano 16 04 2008 - 14:17
Musisz zainstalować Vistę PL. ![;]](/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ale skoro zainstalowałes language interfece pack to spróbuj zrobić tak:
Kliknij kartę Klawiatury i języki.
W obszarze Język wyświetlania kliknij przycisk Zainstaluj/odinstaluj języki, a następnie postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
Sekcja Język wyświetlania będzie widoczna, jeśli już zainstalowano dodatek LIP lub posiadana wersja systemu Windows obsługuje wielojęzyczny interfejs.
Ale skoro zainstalowałes language interfece pack to spróbuj zrobić tak:
Kliknij kartę Klawiatury i języki.
W obszarze Język wyświetlania kliknij przycisk Zainstaluj/odinstaluj języki, a następnie postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
Sekcja Język wyświetlania będzie widoczna, jeśli już zainstalowano dodatek LIP lub posiadana wersja systemu Windows obsługuje wielojęzyczny interfejs.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych