Skocz do zawartości

Zdjęcie

który edytor działa w vista home premium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 16 04 2008 - 13:45

no ja niewiem prubuje napisac strone sciagam z internetu edytory HTML i zaden sie niewłacza,,,,, i jeszcze jedno pytanie "jak moge zmienic jezyk w swoim komputerze bo wszystko mam po angielsku jak kupowałem viste to dostałem taka plyte language interfece pack for windows vista .........i tam jest oczywiscie jezyk polski.juz nawet zainstalowałem i w ustawieniach regionalnych wszystko pozmieniałem na jezyk polski a i tak wszystko jest po angielsku.

• 0

#2 Celdur

Celdur

Republic of Gamers

• 6 100 postów

Napisano 16 04 2008 - 13:53

Ustawienia regionalne -> czyli po angielsku będziesz miał wszystko oprócz pisowni z pl znakami i etc.
Co do edytorów HTML to załatw sobie Macromedia Dreamweaver CS3.

P.S. ustawienia regionalne mało się mają do całego interfejsu windowsa ;]

• 0

#3 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 16 04 2008 - 14:06

no dzieki ale czy mogłby mi bardzie jeszcze podpowiedzie jak przełaczyc wersje angielska na polska tylko tak wiesz dokładniej bo to swiezy system i jeszcze sie za bardzo nieznam ...... ;] a ten edytor zaraz sobie skombinuje
  • 0

#4 Celdur

Celdur

Republic of Gamers

• 6 100 postów

Napisano 16 04 2008 - 14:17

Musisz zainstalować Vistę PL. ;]
Ale skoro zainstalowałes language interfece pack to spróbuj zrobić tak:

Kliknij kartę Klawiatury i języki.
W obszarze Język wyświetlania kliknij przycisk Zainstaluj/odinstaluj języki, a następnie postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
Sekcja Język wyświetlania będzie widoczna, jeśli już zainstalowano dodatek LIP lub posiadana wersja systemu Windows obsługuje wielojęzyczny interfejs.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych