szukasz słuchawek czy głosników ?? 5.1 to system odtwarzania przestrzennego 5 kanałow i subwoofer=5.1 , na słuchawkach ?? może sie nie znam ale nie realne , co najwyzej programowo emulacja dzwieku wielokanałowego na słuchawkach .
Sory ale to mnie rozbawiło. Wybacz, może jestem chamski ale chciałeś zabłysnąć? Słuchawki 5.1 istnieją już na rynku ładny okres czasu. I nie chodzi mi o słuchawki które imitują dźwięk 5.1 a takie które mają wmontowane 5 lub więcej głośniczków.
Sytuacja wygląda następująco. Kupiłem Lognetmedia Aero 5.1. I powiem tak. Mam głośniki creativa 5.1 i naprawdę w tych słuchawkach jest dużo lepsza jakość dźwięku. Dźwięk wydobywający się z nich jest poprostu rewelacyjny. W grach jest świetnie, w mp3 doznałem nowych bogatszych wrażeń słuchowych. Naprawdę nie chce mi się teraz wracać do głośników.... I jeszcze mikrofon - naprawdę najwyższa półka, zero szmerów, wysoka jakość. Czytałem wiele postów i wiele z nich było negatywnie nastawiony do słuchawek 5.1. Ale spowodowane jest to chyba tylko tym, że osoby nie mogą się pogodzić z brakiem funduszy na owy sprzęt. Dźwięk 5.1 (a pewnie i 7.1) jest naprawdę świetny w słuchawkach - i weźcie pod uwagę, że jadę na karcie dźwiękowej z płyty Asus IX38 - mam zamiar jeszcze kupić jakąś porządną kartę dźwiękową i będzie jeszcze lepiej
POLECAM

Moja zawartość
Nie podano