Skocz do zawartości

kropka75

OFFLINE Ostatnio: 28 12 2007 07:57
-----

Moje tematy

Skróty klawiszy w Vista

20 12 2007 - 10:46

Ratunku, co się da wyłączyłam i ciągle mam aktywną kombinacją klawiszy prawy Alt + C.
Włącza mi się okno Catalyst Control Center z Kreatorem Prostej Konfiguracji. Jak to wyłączyc? Potrzebuję cholernego "C" z kreseczką, to komputer biurowy, nie mogę całe życie dostawiac ręcznie tej kreski. Dołączona grafika

trzęsący się monitor?!

18 12 2007 - 10:54

Witam.
Mam problemik... Zakupiłam monitor Samsung 940NW. Wszystko było ok, dopóki nie podpięłam netu. Nagle na niektórych stronach zaczął mi drżeć monitor. Dopóki chodzę po dyskach jest ok, na necie coś się chrzani. Teraz też mi skacze góra -dół, o 2-3mm, dość szybko. Wyniosłam komórki, drugi monitor schowałam, a to dalej tak. Oczopląsu dostaję. :rolleyes:
Co robić?

Vista Home Premium w firmie

11 12 2007 - 18:51

Proszę o pomoc.
Moi szefowie oszaleli. Kupili do firmy kompa (w Biedronce :) ) z systemem Vista Home Premium. I tu mam sto pytań do. Bardzo proszę o info i z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

1. Czy to w ogóle instalować? Chodzi mi o bezpieczeństwo danych. To najważniejszy komp w firmie, kadry, płace itd.

2. Czy kara w razie jakby co będzie taka sama jak przy lewym oprogramowaniu?

3. Czy to prawda, że Vista się pięknie komunikuje przez net i jeśli wrzucę tam lewego Office'a to będzie to łatwiejsze do wyłapania niż np. przy xp?

4. Co mi na tym systemie na pewno nie pójdzie? Pytałam w banku, w ZUS itp. ale odpowiedzieli mi jak zadziała z ich programami Vista Business. Nikt nie wpadł na to, że ktoś w firmie kupi Home, ja też nie. xD

Z góry dziękuję i pozdrawiam.