- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: kropa
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 18
- Odwiedzin: 795
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
4449514
-
Tlen
54534534534543
Moje posty
W temacie: Potworna obsługa komputera
10 02 2008 - 14:30
jakieś błędy w rejestrze, zeskanuj dysk antywirusem , przywróć system a jak nie pomoże to wklej loga z porgramu Hijack moze ktos ci powie co w nim siedzi
W temacie: System Windows
08 02 2008 - 23:15
tylko raz ci to wyskoczylo? i teraz normalnie komputerch chodzi? to chwilowe "niedotlenienie" dysku
W temacie: wolne otwieranie systemu
08 02 2008 - 23:08
spróbuj zresetować bios ale nie wiem czy to cos pomoze, przyczyn moze byc wiele od uszkodzonej płyty po błędach w windows. a moze zainstaluj jeszcze raz windows jezeli twierdzisz ze po instlacji sie stało
W temacie: niewidoczna partycja
07 02 2008 - 15:53
dokładnie
W temacie: xp-hitachi
07 02 2008 - 15:40
musisz dograć swoje sterowniki do płyty Windows xp
potrzebny ci bedzie program nLite którym zintegrujesz sterowniki do twojego dysku z twoim systemem.
tutaj znajduje sie opis jak dodac service pack ale oczywiscie ty nie bedziesz dodawał sp. tylko sterowniki a klikniesz integracja sterowników, dodasz sterowniki i reszte możesz zrobić tak samo. zasada jest taka sama
ale przed tym pokombinował bym na twoim miejscu w bios-ie. sprobuj wyłączyć RAID
potrzebny ci bedzie program nLite którym zintegrujesz sterowniki do twojego dysku z twoim systemem.
tutaj znajduje sie opis jak dodac service pack ale oczywiscie ty nie bedziesz dodawał sp. tylko sterowniki a klikniesz integracja sterowników, dodasz sterowniki i reszte możesz zrobić tak samo. zasada jest taka sama
ale przed tym pokombinował bym na twoim miejscu w bios-ie. sprobuj wyłączyć RAID
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: kropa
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość