Mhm. Po podliczeniu wychodzi ponad 2600, więc sporo wystaje poza początkowy budżet. Bez wątpienia procesor jest najważniejszy, ale i najdroższy. Nie znam się, więc pytanie może być zgoła głupie, ale czy jeśli jest zintegrowany z grafiką... czy trzeba takowy, nie ma tańszej wersji, bez tej grafiki? Lub czy jest jakiś element możliwy do zamiany, by suma była mniejsza?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: kronos1194
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 247
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Znajomi
kronos1194 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Komputer stacjonarny za 2000 zł
22 11 2015 - 23:40
22 11 2015 - 20:54
20 11 2015 - 21:12
a powiedzmy, że udało mi się wykombinować dodatkowy hajs... jaką wobec tego kartę graficzną i za ile proponujecie do tego zestawu. co z procesorem, który ponoć jest zintegrowany. inny, czy pomimo dodania grafiki zostaje ten sam?
20 11 2015 - 19:06
Panowie... przez 2 lata ostatnio działałem na programach montażowych i graficznych iście amatorskich, przy czym mój komp i tak nie wydalał. Cięło się, zawieszało, filmy 10min renderowały się do 4h. Jak czytam (nie mówię, że tu, ale ogólnie spotkałem się z takimi "pomocnymi" opiniami), że za tyle hajsu, to filmy 60min renderować mi się będą 5h, to ogarnia mnie śmiech. Nie zależy mi na super maszynie, bo na tę sobie kiedyś zarobie. Zależy mi na jakimkolwiek sprzęcie do dalszej możliwej pracy. Tak więc... ja poszperam, popytam, może 500zł jeszcze uda mi się dozbierać, ale póki co, proszę o mniejszy zestaw za 2k. ![]()
20 11 2015 - 15:22
Po przemyśleniu jednak wolałbym pełny zestaw wraz z kartą graficzną. Wciąż też wydaje mi się, że zasilacz jest za mały. Jak ja w swoim starym pc miałem większy a podzespoły nieporównywalnie słabsze od tych zaprezentowanych. Może ktoś jak najszybciej (!) zaproponować sprzęt ze wszystkimi podzespołami, kompatybilny, z elementami potrzebnymi mi o których pisałem w pierwszym poście, do 2k? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: kronos1194
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość