Witam mam problem z funkcja JEZELI.
1. Musze ustawić uczniów wedłóg wzrostu w A1-A26 mam A1 178 i nie chce mi sie wpisywać po koleji jaki ma wzrost każdy wiem że istnieje funkcja JEZELI ale teraz mam 2 problem potrzebuje 3 wymiarów: Wysoki >170, Średni <=170-151, Niski <=150.I w JEZLELI sa 2 funkcje prawda fałsz a ja 3 potrzebuje. Mógł by mi ktoś formułke na przykłądzie A1 podać był bym bardzo wdzieczny.
2. I jeszcze musze ustwaić oceny ze sprawdzianu:
40-50 (5)
30-39 (4)
20-29 (3)
<20 (2)
BEZ 1 nie ma 1 pracuje w szkole Specjalnej mam tam praktyki...
Mógł by ktoś sie poswiecic i napisac mi te 2 formułki? Z gory THX
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: kriszukowo
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 16
- Odwiedzin: 929
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
301707
Moje tematy
[Excel] Wzrost
27 09 2008 - 16:09
Zabezpieczenia ROUTERA
25 09 2008 - 19:06
Witam!
Mam taki problem: Mam router INTELLINET IEEE 802.11g Wireless ADSL 2+ Router I nie mam go zabezpieczone Hasłem czy jakoś tak. Więc każdy może się do niego podłączyć. Założył bym hasło sam ale nie wiem jak... Mam do routera podłączone Notebooka (win Vista) bezprzewodowo i PCta (win XP SP3) przez kabel.
Jak mam ustawić hasło w routerze? Żeby niklt inny nie mógł się podłączyć do niego.
BŁAGAM O POMOC!
Mam taki problem: Mam router INTELLINET IEEE 802.11g Wireless ADSL 2+ Router I nie mam go zabezpieczone Hasłem czy jakoś tak. Więc każdy może się do niego podłączyć. Założył bym hasło sam ale nie wiem jak... Mam do routera podłączone Notebooka (win Vista) bezprzewodowo i PCta (win XP SP3) przez kabel.
Jak mam ustawić hasło w routerze? Żeby niklt inny nie mógł się podłączyć do niego.
BŁAGAM O POMOC!
SSID
13 09 2008 - 11:58
Jak mam znaleźć SSID Routera mam INTELLINET IEEE 802. 11g ADSL 2+ Router? Musze to podac bo na laptopie nie moge sie połączyć z routerem chociaż go wyszukuje...
Neostrada na 2 kompy przez ruter (modem neo)
13 09 2008 - 11:02
Witam. Mam problem. Mam PCa, NoteBooka z BEzprzewodowa karta sieciowa, Mam neostrade 512kb/s (modem), Pcet nie ma karty sieciowej. Czy da sie jakoś rozdzielic ta neostrade bez kupowania karty sieciowej. Mam router IntellInet Ieee 802.11g Wireless ADSL 2+ Router I jestem zielony co teraz mam zrobic żeby all dziłało??
Rozdzielenie neostrady modem na 2 kompy
13 09 2008 - 10:54
Witam. Mam problem. Mam PCa, NoteBooka z BEzprzewodowa karta sieciowa, Mam neostrade 512kb/s (modem), Pcet nie ma karty sieciowej. Czy da sie jakoś rozdzielic ta neostrade bez kupowania karty sieciowej. Mam router IntellInet Ieee 802.11g Wireless ADSL 2+ Router I jestem zielony co teraz mam zrobic żeby all dziłało??
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: kriszukowo
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość