Skocz do zawartości

kovalevski

OFFLINE Ostatnio: 16 09 2011 12:37
-----

Moje tematy

Problem na dwoch komputerach w programie Macrium Reflect

11 09 2011 - 14:38

Czesc!Mam problem z komputerem a dokladnie z dwoma.Pierwszy to: -Procesor:AMD Athlon II X2 250 -Plyta glowna:Asrock n68-gs3 ucc -RAM:2 GB Elixir DDR3 -Zasilacz:be quiet! 350 W Drugi NOWY: -Procesor: AMD Phenom II X4 955 -Plyta glowna:Asrock 970 Extreme 4 -RAM:2x2 GB Elixir DDR3 -Zasilacz:be quiet!straight power 550 W Zaczelo sie tak ze chcac przywrocic obraz systemu w pierwszym(starym) komputerze plyta botujaca programu Macrium Reflect przestala normalnie dzialac!Nie reragowala na myszke i program jagby sie zawieszal gdzie kiedys wszystko dzialalo normalnie.Plyte CD sprawdzilem na drugim kompie i wszystko bylo ok! Pomyslalem ze to moze wina napedu DVD i podpielem do kompa inny naped ale bylo tak samo zle!Podpielem tez naped ze starego komputera do nowego kompa i plyta CD dziala ok!Po kilku dniach sytuacja sie powtorzyla na Nowym kompie z plyta Macrium Reflect i bylo tak jak kiedys na starym!!!Zaczelo mnie to niepokoic bo to juz jest problem na dwoch kompach!Wsadzilem naped spowrotem do starego komputera a tam odziwo wszystko dziala z powrotem normalnie!Teraz dziala na starym a na nowym nie!Jeszcze chcialem dodac ze nie tylko jest problem z Macrim Reflect ale z innymi livecd rowniez.Czy ktos mogl by mi pomoc w moim problemie?Z gory bardzo dziekuje!Przepraszam za moja pisownie bez polskich znakow i bledy gramatyczne.Mieszkam duzo lat w niemczech i zadko pisze po polsku