Skocz do zawartości

kornchild

OFFLINE Ostatnio: 09 04 2010 23:41
-----

Moje posty

W temacie: przerywająca mysz bezprzewodowa Logitech

09 04 2010 - 22:48

Toć napisałem, że może nie być, a to zarządzanie to gdzie/w czym sprawdzałeś? Przeinstaluj drivery chipsetu płyty głównej.

sterowniki do chipsetu zainstalowalem dzisiaj rano, ale to też nic nie dało, dalej sie później mycha przycinała:/ Narazie usunąłem wszystko w MU z "kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej", zrestartowałem kompa i sprawdzam czy to coś dało.

Dalej to samo. Restart nic nie dał, router przestawiłem nawet dalej, bo myślalem, że zakłócał,ale też nie pomaga;/

W temacie: przerywająca mysz bezprzewodowa Logitech

09 04 2010 - 21:58

oszczędzanie energii na portach mam powyłączane a we właściwościach myszki nie mam takiej opcji aby ją wyłączyć, bo SetPoint pokazuje tylko stan baterii, a nic o zarządzaniu energią nie ma.
Aha, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale podczas instalacji sterowników do myszki instalator w pewnym momencie sie zatrzymuje i wyskakuje komunikat, że potrzebny jest plik mouhid.sys. Więc wybieram go ręcznie z C:\WINDOWS\system32\drivers daję ok, wyskakuje komunikat, że ten sterownik nie jest podpisany, ale daję "mimo to kontynuuj" i instalacja leci dalej. Później opdczas instalacji oprogramowania do myszy( SetPointa ) następuje identyczna sytuacja, a instalator prosi jeszcze o pliki mouclass.sys i i8042prt.sys. Wybieram je ręcznie i się normalnie do konca instaluje.