- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: konrad-ek
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 721
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
2210510
Moje posty
W temacie: Dwie karty graficzne na raz
01 12 2007 - 22:57
już sobie poradziłem i wszystko działa jak należy, dwie karty graficzne i do pięciu monitorów niezależnych mogę podłączyć
jest gites, na jednym monitorze pulpit a na drugim tv
W temacie: Dwie karty graficzne na raz
01 12 2007 - 11:23
Wiem, że można kupić, ale zastanawiam się czy mając już coś takiego w ręce nie można by pokombinować. Poza tym czytałem jakiś czas temu o kartach TV bo chciałem kupić do PC, ale jedyny wniosek jaki wyciągnąłem to ten że te do 200zł zawsze mają jakąś wadę i dopiero powyżej tej granicy warto inwestować. Dlatego narazie wolę zostać przy tym co mam, kupię sobie jakąś nową za rok. A tymczasem zastanawiam się czy nie można by jakoś tego matroxa wykorzystać.
Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś debeściak, który mi pomoże.
Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś debeściak, który mi pomoże.
W temacie: Problem z instalacją Windows XP
29 11 2007 - 19:29
a u mnie kumpel sprawdził jeszcze raz czy dysk na ATA rusza i ruszył, zainstalował na nim system i było ok, za pomocą Magic Partition coś tam naprawił na dysku SATA (nie wiem dokładnie co) i instalka w końcu ruszyła. Teraz ma system na SATA ale nie wiadomo czemu system nadal sie krzaczy przy po podłączeniu karty dźwiękowej i telewizyjnej. I jedna mała rzecz, oba gniazda SATA na płycie są troszku uszkodzone. Mianowicie ten plastik wokół gniazda jest nadłamany. Czy to mogło spowodować jego uszkodzenie, że dysk na SATA reagował tak a nie inaczej ?
27 11 2007 - 22:47
no niestety po wymianie zasilacza na TACENS Radix 410 dalej to samo, a format całego dysku nie jest możliwy bo to około 220 GB danych
druga rzecz o której nie mówiłem jeszcze to to, że był jeszcze drugi dysk IBM na ATA który po którymś restarcie kompa, przy instalacji, stanął i nie chciał zastartować, myśleliśmy że jest martwy, ale na innym kompie odpalał się bez problemu.
Czary mary co nie ?
Ja już nie wiem co to może być, pewnie płyta do wymiany :/
Czary mary co nie ?
Ja już nie wiem co to może być, pewnie płyta do wymiany :/
26 11 2007 - 19:57
kości pamięci to nie są, zapomniałem napisać że je też już wyciągaliśmy i wymienialiśmy. Kondensatorki też nie bo je sprawdzaliśmy na samym początku. Zasilacz to FEEL 350W jakiś no name, właśnie qpel ściga gościa któremu pożyczył inny,TACENS RADIX 410 . Czekamy aż odbierze telefon
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: konrad-ek
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość