- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: koczo21
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 678
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
9910406
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Gdzie kupić kartę i jaką
17 10 2007 - 15:51
Q: enemy territory na 8600gt pójdzie sokojnie na średinch albo i nawet na wysokich
Mówiąc o zawamsowanym graczu mowilem takim grzczu który potrzebuje takiej karty która mu pozwoli na granie w najwyzszych detalach w najnowszych grach przy zachowaniu przyzwoitej plynnosci gier
W temacie: Dx10 na XP i karty z Dx9
10 10 2007 - 14:42
Ja nie pisałem, że Vista to następca. Chodziło mi o to, że Vista będzię się miała tak do Najnowszego Windowsa jak 2000 do xp. Pozatym narazie nie ma aplikacji które są w stanie wykorzystać więcej niż 2 GB pamięci ram. Z tego prosty wniosek, że jeśli na Viście będziemy mieli 4 bg ramu a na xp 2 gb ramu to i tak ten xp będzie sporo wydajniejszy. Oznacza to, że narazie inwestowanie w Vista miją się z celem
09 10 2007 - 23:34
Powiedziałbym, że poki co jest to większa różnica niż te "kilka kaltek na sekunde". Pozatym Microsoft pracuję już nad nowym windowsem
Jeśli przyszłobynam porównywać wersje windows to się okazuję, że windows vista to odpowiednik windowsa 2000 a nadchodzący windows to taki odpowiednik xp. Vista to taka testowa wersja, DX 10 w pełni rozwinie się dopiero z najnowszym dzieckiem microsoftu, które ma wyjść coś koło 2009. Pamiętasz żeby ktoś grał na Windows 2000?
Tak samo będzie z Vistą :)Vista maa znacznie większe zapotrzebowanie na pamięć RAM więc licz się że będziesz potrzebował 512-1024 pamięci RAM więcej, procek też ci ta vista nieźle wiciśnie:P A jeśli chcesz dać się naciągnąć gościom z microsoftu to proszę bardzo ja wolę poczekać
W temacie: Gdzie kupić kartę i jaką
09 10 2007 - 20:59
Na testach wydajności 7900gs i x1950pro prezentują się znacznie lepiej niż 8600gt, stąd takie róznice w cenach. 8600gt warta jest swojej ceny jednak dla zaawansowanego gracza jest za mało wydajna...
09 10 2007 - 20:39
Na Viście gry chodzą o 10-15% wolniej niż na xp a wśród kart graficznym z DX10 opróc 8800 i 2900 nie ma żadnych naprawdę opłacalnych ofert niestety :\ Nawet jeśli ten projekt nie wypali to ja i tak narazie nie mam zamiaru instalować visty ani żadnej karty z DX10. Teraz posiadam radeon x1950pro i nie narzekam na jaj wydajność
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: koczo21
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość