Witam. To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałosć. Problem zauważyłem już dawno i przekopałem google, ale nie znalazłem żadnego tematu podajacego rozwiazanie.
Jak już widać w powyższym zdaniu nie działaja mi polskie znaki diakrytyczne, a dokładniej alt+a i alt+s czyli "ą" i "ś" przy czym gdy dłużej naciskam te kombinacje klawiszy wydobywa się pisk z komputera (jakby wina leżała po stronie BIOSu? :>). Instalowałem Winde 3 razy i to w różnych wersjach (sp 1 i 2 i nawet bez sp), w najbliższym czasie spróbuję jeszcze przetestować Linuxa, ale watpie żeby bylo inaczej. Mam klawiature Samsung model SDL1500 podpieta przez PS/2, Windows XP Professional SP 2 wersja 2002 i płytę Gigabyte'a GV-K8N SLi, myslę, że reszta komponentów jest nieistotna...
Jeżeli ktos kiedys mial do czynienia z podobna awaria i udalo mu się ja naprawić to proszę o podanie sposobu w jaki udało mu się to zrobić lub wie jak pomóc.
Aha i jesli to wam nasunie jakies spostrzeżenia, to przy kombinacji klawiszy q+s czy lewy alt+3 komputer również wydaje piski.
Pozdrawiam.
killershock

Moja zawartość
Nie podano