Skocz do zawartości

kidler

OFFLINE Ostatnio: 21 01 2008 22:36
-----

Moje tematy

@Debugi Tibia

20 01 2008 - 15:50

Witam, mam pewien problem z debugami w Tibii. Załączam ss'y z Error Raportu. Może jakaś tęższa głowa o mojej powie mi co jest tego winą o ile można się tego dowiedzie z tego raportu. Zaznaczam, że raczej jest to wina techniczna, bo jest świeżo po formacie. Moje podejrzenia kierują sie w strone płyty głównej ponieważ już miałem z nią problemy. Dodam też, że debuguja mi również inne programy jak GG, Ventrilo, Mozilla.

Oto ssy z tego raportu.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Mam nadzieję że będzie mi ktoś w stanie pomóc.

Dzięki, pzdro.

Debugi

17 01 2008 - 18:51

Witam, mam pewien problem. Jakis miesiac temu komputer przestal dzialac, nie dalo sie go sformatowac wiec oddalem go do serwisu. Po oddaniu okazalo sie ze cos sie przestawilo w plycie glownej. Nie wiem nie znam sie, ok, lecz teraz mam nonstop debugi, wszystkie programy debuguja sie. Predzej czy pozniej wyskoczy jakis blad, czy to Mozilly, czy Ventrilo'a, czy gier. Zrobilem formata, problem sie powtarza. Czasem takze po prostu wszystko staje w miejscu, myszka, obraz, nic sie nie da zrobic oprocz resetu. Mysle ze jest to problem techniczny poniewaz po formacie jak juz mowilem problemy te sie powtarzaja. Moje pytanie czy to moze byc wina plyty glownej, czy moga wystepowac takie problemy i czy jesli to jest to, to tylko wymiana moze pomoc, czy moze da rade to jakos naprawic.

Dzieki, pzdro.