Skocz do zawartości

kannill112

OFFLINE Ostatnio: 02 11 2014 14:16
-----

Moje posty

W temacie: Lenovo G570 - blue screeny, zawieszanie się etc.

27 10 2014 - 10:58

Pobrałem, wypaliłem na płycie, bootuje przy uruchamianiu komputera, ale dalej niestety nie wiem co zrobić. Czytałem w necie jak to zrobić ale nie pokrywa się to z tym co mi się wyświetla. Mogę prosić o pomoc?

25 10 2014 - 09:40

Zgadza się, klikam w zakładkę health i nic w niej nie wyskakuje. Powinny wartości chyba automatycznie się pojawić prawda? Ponieważ nie widzę tam przycisku typu ''start'' tak jak jest to w innych zakładkach. 

25 10 2014 - 00:33

Quake:

1. Jeżeli chodzi o error scan to wszystko na zielono, a w okienku health pusto. 

Załączony plik  hdtunejp.jpg   173,89 KB   34 Ilość pobrań

2. Przeskanowałem komputer poleconym MBam i niestety wykryło 67 plików.

Załączony plik  1.JPG   84,91 KB   33 Ilość pobrań

Załączony plik  2.JPG   82,47 KB   33 Ilość pobrań

Tak to mniej więcej wygląda. 

3. Tak, system był z partycji recovery, ponieważ przy kupnie nie dostałem płytki i chyba to jest jedyny sposób na przywrócenie systemu, przynajmniej mi znany.

Viris33:

System zainstalowany to Win7, zawsze korzystałem z Avasta - wersji free. Sterowniki wszystkie są, nigdy w laptopie nic nie zmieniałem, ani nie modyfikowałem. Nie znam się na tym i nie potrzebuje tego tak na prawde. Po ponownym zainstalowaniu systemu laptop jest czysty, jedynie pobrałem przeglądarkę, nic więcej, żadnych modyfikacji. Skany tak jak widać w tym poście powyżej. 

Dodając jeszcze nie wiem czy nie jest to wina wirusów, czasami przekierowuje mnie na zupełnie inne strony niż wpisywałem oraz tak jak widać na jednym ze screenów, widać w dolnym rogu, wyskakujące okienko blokujące - zdarzyło się, że wyskakiwała informacja o blokowaniu strony internetowej, mimo iż nie miałem nawet włączonej przeglądarki. 

Coś jeszcze dodać?