- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: kamilldz
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 276
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
kamilldz nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: nowy Zestaw
10 02 2013 - 10:49
ach ok. Jeszcze jedna rzec kupuję ten procesor odrazu z chłodzeniem i też jest juz nałozona pasta termoprzewodząca, zostawić tą orginalnie nałożoną czy kupić i samemu nanieść paste?????
07 02 2013 - 19:39
OK dzięki za wyjaśnienie o zasilaczu bo troszkę w domu mnie o pobór prądu mordują. To ta karta będzie lepsza od tamtej? Wyczytałem na opiniach że ta na chipsecie B75 jest problem podobno z zamontowaniem chłodzenia procka, prawda to ? procesor kupuje odrazu z fabrycznym chłodzeniem ten i7 co wyzej wymieniłem. Z tą płytą nie będę miał jakiś problemów z podłaczeniem tych zestawów ? Wyczytałem też że ta płyta nie ma podpięcia IDE czy to jakiś problem ? a to złacze 1x PCI Express 3.0 x16 to jest jakieś nowe. Sorki że tak truję ale nie jestem aż takim znawcą
07 02 2013 - 14:13
acha bo polecili mi tamtą. A możesz jakąś podpowiedzieć???? Jeszcze mam takie pytanko może troche bez sensu, ale czy zasilacz np. o mocy 500w pobiera non-stop taką energię czy tylko w stresie?????
Co myslisz o tej płycie głównej
http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b75-pro3-471781/
Co myslisz o tej płycie głównej
http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b75-pro3-471781/
07 02 2013 - 05:02
wziołbym tego i5 ale jest mała róznica cenowa od i7, nie nie będę podkręcał bo słabo się na tym znam, płytę polecili mi że jest dobra... Zmieniłbyś płte główną?????? to 500w zasilacz wystarczy
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: kamilldz
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość