Skocz do zawartości

jajobajo

OFFLINE Ostatnio: 09 08 2008 13:57

Moje posty

W temacie: [INTEL] Procesor do komputera multimedialnego

08 08 2008 - 23:55

Napewno to nie wina procesora, tyle moge powiedzieć.....wiec sie pożadnie zastanów. Jeśli ci przy grach nie zamula....to wiesz....

W temacie: Kobieta potrzebuje pomocy :D

08 08 2008 - 23:47

nie nie mam zamiaru zmieniac kompa..zreszta ten nie jest moj, tylko Mamy ;-)
jezeli bede rozgladala sie za zasilaczami to raczej taka bardzo srednia polka... :P

Tak myślałem więc jeśli chcesz dobry zasilacz za niewielką cene to bierz Fortrona lub Delte - prawdopodobnie niezawodne....

PS. zrób to jak najszybciej ponieważ taki zasilacz może się spalić w każdej chwili a jak już się spali to ciągnie do grobu cały komp....
Jeśli pomogłem daj ocenkę lub komentarzyk :banana:

W temacie: problem z instalacją

08 08 2008 - 23:45

Jeśli pomogłem prosz o ocenke :banana:

W temacie: problem z instalacją

08 08 2008 - 18:31

Jeżeli dobrze rozumiem to ty ciągle klikasz instalke :banana: a nie ikonke ktora uruchamia dajmy na to gre czy program. Jeśli ściągnełaś plik i go zapisałaś np. na pulpit to ściągnełaś instalke która instaluje na dysku twardym dany program a nie go uruchamia. Tak więc podam ci szczegółową instrukcję zainstalowania i otwarcia danego pliku:
1. ściągasz plik (program itp.) na dysk (to już chyba umiesz), domyślnie ściągną ci się on na pulpit;
2. ok jest już na pulpicie...plik o nazwie przykładowo dx9cSetup.exe klikasz na niego dwa razy dajesz next czy coś tam..... itp. aż do zakończenia instalacji;
3. UWAGA teraz już ten plik możesz spokojnie usunąć;
4. wchodzisz: start/programy/....(nazwa)/klikasz ppm na ikonkę gry lub programu/ukazanej listy wybierasz: "wyślij do"/"pulpit(utwórz skrót)". Wychodzisz z powrotem do pulpitu i klikasz nowo utworzony skrót i gra powinna hulać :P

PS. Ściąganie gier i innych płatnych programów jest PIRACTWEM! Zdaje się że nie czytałaś regulaminu, radzę przeczytać a głównie to:
Art. 4. Rzeczy surowo wzbronione. Użytkownik nie ma prawa do:
§ 2. Prośby o pomoc w tzw. piractwie komputerowym.

W temacie: Kobieta potrzebuje pomocy :D

08 08 2008 - 18:13

Kartę pamięci nie koniecznie musisz miec poprostu jest ona potrzebna jak bys chciała wrzucać dużą ilość mp3 na telefon lub innego typu plików. A dostać sie do pamięci telefonu moze przez ten program. Niestety nie wytłumaczę ci jak dokładnie to zrobić ponieważ nie używam tego programu i nigdy nie operowałem nim ponieważ nie mam Samsunga tylko Nokie a to juz inne programy obslugują. Musisz zapytać sie kogoś kto ma samsunga i sie na nim zna. :banana: