- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: jack333
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 537
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
Moje posty
W temacie: Logi - Komputer zamula
08 11 2012 - 00:59
dzięki to chyba powinno pomóc już widzę że komputer lepiej chodzi, jeszcze raz dziękuję i nie są to puste słowa naprawdę jestem wdzięczny za pomoc
08 11 2012 - 00:44
tutaj sa wszystkie logi o które prosiłeś pawel315
07 11 2012 - 23:42
Na razie daje pliki z porzedniego to co informatyk kazal zrobic.
Teraz moje pytanie do pawel 315 to mam teraz jeszcze raz wziąc i wykonac ten skrypt co Ty napisaleś?
I gdzie mogę znaleźć te Autoruns?
Teraz moje pytanie do pawel 315 to mam teraz jeszcze raz wziąc i wykonac ten skrypt co Ty napisaleś?
I gdzie mogę znaleźć te Autoruns?
W temacie: Logi - Zawirusowany pendrive
03 11 2012 - 22:18
pawel315 nie tamte pliki to juz na poczatku wiedizalem ze to nie wirus no i skanery to potwierdziły
ja to myślę, że chodziło o pozbycie sie tego
H:\NokiaPCIA_Autorun.exe to było wirusem
użyłem usbfix najpierw research zrobiłem i tam był że jest zainfekowany w raporcie no to dałem polecenie deletation i chyba pomogło, i chodziło o to, ale zobacze po kilku podłączeniach i uzyciach jak się sprawuje i czy wirus znowu sie pojawi
Jak nie to znowu się zwróce o pomoc.
W ogóle moje pytanie to mogło byc to? I czy tak jak zrobiłem to powinno zadziałać czy raczej to nie to i znowu mi się pojawi?
ja to myślę, że chodziło o pozbycie sie tego
H:\NokiaPCIA_Autorun.exe to było wirusem
użyłem usbfix najpierw research zrobiłem i tam był że jest zainfekowany w raporcie no to dałem polecenie deletation i chyba pomogło, i chodziło o to, ale zobacze po kilku podłączeniach i uzyciach jak się sprawuje i czy wirus znowu sie pojawi
Jak nie to znowu się zwróce o pomoc.
W ogóle moje pytanie to mogło byc to? I czy tak jak zrobiłem to powinno zadziałać czy raczej to nie to i znowu mi się pojawi?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: jack333
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość