- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: jaachuuu
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 792
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Linux
0
Neutralna
Znajomi
jaachuuu nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Komputer nie bootuje płyty podczas próby zainstalowania systemu Win7
09 02 2011 - 20:46
Nie to już jest jakiś problem z biosem. Obawiam się że będę musiał laptopa dać do serwisu
09 02 2011 - 17:17
Nie no sprawa jest poważniejsza, ustawiam bootowanie żeby czytało z CD bądź dysku zewnętrznego ale jak napisałem w pierwszym poście pojawia się komunikat:
Usuń dyski i nośniki, Zrestartuj naciskając klawisz. (po naciśnięciu klawisza wyskakuje ten sam komunikat).
Usuń dyski i nośniki, Zrestartuj naciskając klawisz. (po naciśnięciu klawisza wyskakuje ten sam komunikat).
09 02 2011 - 08:54
Może i w Twoim biosie pisze jak zrobić aktualizacje. Chcę ją zrobić ponieważ jak mówiłem nie czyta mi niczego z boota prócz dysku HDD wewnętrznego...
Zrobię kasacje partycji Gpardem i co mi z tego jeśli nie mogę zainstalować ani linuxa ani windowsa o tym ten cały temat...
Zrobię kasacje partycji Gpardem i co mi z tego jeśli nie mogę zainstalować ani linuxa ani windowsa o tym ten cały temat...
08 02 2011 - 22:50
Powiedziałeś żebym zajrzał na http://bezpieczenstwokomputery.blogspot.com/
Więc mówię że tam nie ma nic na temat mojego problemu.
@edit
Może inaczej zapytam, pod jaki i skąd mogę ściągnąć aktualizację biosa do mojego laptopa 5739g na karcie nvidia Geforce GT240M
Więc mówię że tam nie ma nic na temat mojego problemu.
@edit
Może inaczej zapytam, pod jaki i skąd mogę ściągnąć aktualizację biosa do mojego laptopa 5739g na karcie nvidia Geforce GT240M
08 02 2011 - 19:59
Właśnie szumi i odczytywuje z płyty tylko pojawia się ten komunikat zamiast instalatora systemu. Nie jestem jakimś tam amatorem i nie raz instalowałem system, stad mój temat.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: jaachuuu
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość