Skocz do zawartości

island_project

OFFLINE Ostatnio: 31 12 2014 15:28
-----

Moje tematy

[Współpraca] Potrafisz tworzyć cheaty do gier ? Zapraszam !

31 12 2014 - 15:29

Witam serdecznie !

Szukamy osoby, która potrafi tworzyć cheaty/hacki/mody do gier na takie platformy jak Facebook, gry mobilne, PC. Chodzi o dodawanie do kont użytkownika nie ograniczonych wartości poprzez wykorzystanie danego programu/aplikacji. Można modyfikować jakieś już powstałe aplikacje tutaj sprawa będzie do przedyskutowania

Co do nas to tworzymy swój serwis działający na podobnych działaniach. Tworzymy w chwili obecnej 2 osobowy zespół w którym znajduję się specjalista SEO. Nasze produkty skierowane są na cały świat i te odnośnie aplikacji do gier również. Wszystko spisujemy umownie aby każdy był zabezpieczony.

Ogólnie rzecz biorąc działamy dłuższy czas na rynku PPA. Każdy kto zna termin wie na pewno o co w tym systemie zarabiania chodzi. Co do osoby, której poszukujemy to szukamy osoby dyspozycyjnej, uczciwej, zaangażowanej i chętnej podjęcia współpracy z naszą grupą. Najważniejszym aspektem jest jednak aby potrafiła tworzyć programy/cheaty do wyżej wymienionych gier. Warunki współpracy również ustalamy indywidualnie.

Jeżeli jednak masz również produkt/usługę(tak zwaną nisze), którą można byłoby wypromować na cały świat i jest Twoim zdaniem dochodową niszą a nie masz na to środków/umiejętności również zapraszam do kontaktu.

Zainteresowane osoby proszę na chwilę obecną tylko o kontakt E-mail. Wtedy udzielę szczegółowych informacji.

Adres Email:

zeekgroup@gmail.com

Pozdrawiam

[Zlecę] Skonfigurowanie WordPress'a

19 12 2014 - 15:53

Witam !

Zaktualizowałem wordpressa oraz jego theme z którego korzystam. Niestety strona się posypała, zniknęły widgety i inne pluginy. Również posty zmieniły swój wygląd wizualny. Zależy mi na doprowadzeniu strony do takiego wyglądu jak wcześniej. Praca jest bardzo łatwa dla tych, którzy ten silnik bardzo dobrze znają. Nie potrzebuję pisania jakiś skryptów, chodzi mi wyłącznie o skonfigurowanie serwisu z panelu admina. Wszystkie szczegóły przedstawię indywidualnie. 

Co do ceny tak jak powiedziałem kwestia dogadania.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt E-mail: islandprojec90@gmail.com

Pozdrawiam