Skocz do zawartości

Zdjęcie

[inne] Problem z klawiatura

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 konrad18

konrad18

Zaawansowany użytkownik

• 548 postów

Napisano 31 08 2007 - 09:23

Witam

Mam dziwny problem z klawiatura nawet teraz gdy pisze posta bez polskich znakow ale do zeczy zamiast Z mam Y zamiast Y mam Z co jest :(

p.s jezeli problem rozwaizecie to poprawie temat :)

• 0

#2 Aman

Aman

Windows 98/XP/Vista/Ubuntu

• 955 postów

Napisano 31 08 2007 - 12:29

Problem jest bardzo prosto rozwiązać. Wystarczy użyć kombinacji klawisz "Shift + ctrl" lub "Ctrl + Alt" lub "Shift + ctrl + Alt" może być rożnie. Kombinacja język w systemie, aby trwale wyłączyć tę zmianę należy Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Język -> Szczegóły -> Ustawienia klawiszy. Kliknij 2 razy na każdą akcje i odptaszkuj wszystko tak aby w polu "Sekwencja klawiszy" był napis (Brak).

• 0

#3 konrad18

konrad18

Zaawansowany użytkownik

• 548 postów

Napisano 31 08 2007 - 13:27

Dzięki za pomoc
  • 0

#4 moniacas

moniacas

Nowy

• 3 postów

Napisano 11 01 2008 - 00:24

Problem jest bardzo prosto rozwiązać. Wystarczy użyć kombinacji klawisz "Shift + ctrl" lub "Ctrl + Alt" lub "Shift + ctrl + Alt" może być rożnie. Kombinacja język w systemie, aby trwale wyłączyć tę zmianę należy Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Język -> Szczegóły -> Ustawienia klawiszy. Kliknij 2 razy na każdą akcje i odptaszkuj wszystko tak aby w polu "Sekwencja klawiszy" był napis (Brak).

tez mam taki problem ale robie jak piszesz i nic sie nie zmienia....pomoz prosze!Dołączona grafika!
  • 0

#5 L4E

L4E

Początkujący

• 17 postów

Napisano 28 01 2008 - 23:41

w trakcie gry lub pisania zdaza sie czesto wcisnac taka kombinacje klawiszy a aby wylaczyc jej efekt znowu trzeba wcisnac ja czyli ctrl+shift (prwy/lewy) i wszystko ok
  • 0

#6 Złotuś

Złotuś

Obserwator

• 8 postów

Napisano 09 02 2008 - 21:05

a alt też jest różnica czy prawy czy lewy? a jeśli coś się pogrzmoci na systemie linux a nie windows to co wtedy?? tu jest dużo takich dziwnych dziwactw ;/

• 0

Zobacz więcej tematów z tagiem: problem klawiatura klawiatura nie działa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych