Skocz do zawartości

Zdjęcie

[inne] Bot myszki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Center

Center

Nowy

• 1 postów

Napisano 20 08 2006 - 23:56

Witam.

Chciałbym się zapytać czy zna ktoś taki program który można by było zaprogramować tak aby sterował kursorem i klikał. Np. żeby cały czas klikał odświerz później zjeżdrzał kursorem i klikał na zaloguj. Jeśli ktos zna takie programy to prosiłbym o nazwę a najlepiej o linka, z kąt je zciągnąć.

Pozdrawiam: Center

• 0

#2 UNK0WN

UNK0WN

Początkujący

• 146 postów

Napisano 21 08 2006 - 10:48

Here Macro Express :D

• 0

#3 polkO

polkO

Początkujący

• 20 postów

Napisano 22 08 2006 - 14:39

Nie wiem jak inne przeglądarki, ale Opera ma opcję: Odświeżaj co X sekund.
  • 0

#4 Siwy123

Siwy123

[S]pace[C]owboy

• 924 postów

Napisano 22 08 2006 - 23:10

Niekoniecznie tylko do tego jest mu bot potrzebny. Są gry w przeglądarkach gdzie trzeba sie dużo naklikać a tak programujesz bota i idziesz na miacho. Przylazisz a tu 200% wydajnosci :P
  • 0

#5 DziWny

DziWny

Nowy

• 2 postów

Napisano 02 12 2006 - 22:35

Niekoniecznie tylko do tego jest mu bot potrzebny. Są gry w przeglądarkach gdzie trzeba sie dużo naklikać a tak programujesz bota i idziesz na miacho. Przylazisz a tu 200% wydajnosci :(

Bystry jesteś :) hehe :(

PS: Mam jeszcze pytanie :( Najpierw opisze sytuacje:). Wszystko jest ok jeśli chodzi o otwieranie mojego komputera itd. Problem pojawia się natomiast jak wchodze do gry wykonam wszystko wylanczam całą ścieżke i daje żeby powtórzył program. Wtedy to już całkiem do kitu nic poprostu nie robi(pracuje jakby normalnie ale tylko na pulpicie bo jak sam wychodze z gry to później mam włączone inne programy)... Wiecie czym to może być spowodowane ?? Pozdro! B)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych