[ie] Złośliwe skrypty w IE 6.
Napisano 26 12 2006 - 18:22
Otórz od niedawna w IE wpieprzaja mi się różne zagraniczne strony przestawia mi się strona startowa czasem na about blanka czasem na jakies zagraniczne syfy.
Gdy wyszukuje czegoś np na googlach to momentalnie wpiepsza mi się strona http://mov-x-archive.com/.
Dodam że w mozilli jest wszystko normalnie. Jednak z przyczyn że mozilla na moim łaczu chodzi tragicznie proszę o pomoc.
Może przeciścić rejestr ? Powyłączałem juz wszystko w msconfig jednak nadal jest problem pomóżcie mi:)
Napisano 26 12 2006 - 18:30
Napisano 26 12 2006 - 19:26
Napisano 27 12 2006 - 01:45
kurczę trwało to dosłownie 5 min chodziłem po necie i już wbijają się te zagraniczne syfy a procesy są czyste;/
Napisano 27 12 2006 - 15:42
Wpisz w uruchom "msconfig" przejdź do zakładki "Uruchamianie" i odznacz cały syf.no kurczę skanowałem tym avastem przy uruchomieniu xp wykrwył dużo syfów ale nadal lipa wkurzyłem się nacisnąłem alt-ctrl-delete wszedłem w zakładkę procesy powyłączałem wszystko tylko te których nie mogłem wyłączyć zostawiłem ii jest normalnie! tylko co zrobić aby zawsze były tylko te czyste procesy?:?
kurczę trwało to dosłownie 5 min chodziłem po necie i już wbijają się te zagraniczne syfy a procesy są czyste;/
Przeskanuj komputer programem Ad-Aware, Avastem lub Nod32 i nie ma szans żeby tego nie pokasowało...
Napisano 27 12 2006 - 19:46
Oczywiście sam antyspyware nie pomoże. Uzyj jeszcze darmowego, dobrego antywira jakim jest AVG, a napewno wyczyścisz kompa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych