Skocz do zawartości

husky99

OFFLINE Ostatnio: 12 03 2008 19:59
-----

Moje tematy

Problem z uruchomieniem The Settlers IV

11 03 2008 - 21:07

Witam,
Mam problem z uruchomieniem gry The Settlers IV. Gra się instaluje i wydaje się być wszystko OK ale kiedy ją uruchamiam wyskakuje błąd o treści: "Fatal error: Ex[beeep]tion 0xc0000094 at 0x004becf6!"
Wiecie może co to oznacza?? Sprzet mam dobry bo procek 2x 2,6 Ghz, 512 RAM a karte graficzna GeForce 7300 GT 512 MB / 128 bit. Grałem w ta gre na o wiele starszym kompie i było OK, teraz nie moge nawet jej włączyć...

PROSZE O POMOC!Dołączona grafika!

Problem z kartą graficzną GeForce 7300 GT 512 MB

09 03 2008 - 17:09

Witam,
Mam problem :turned:
4 dni temu kupiłem NOWĄ kartę graficzną GeForce 7300GT Super 512 MB DDR 2 / 128 bit. Kiedy podłączyłem ją do mojego komputera (Szczegóły odnośnie mojego komputera - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...i65G&s=775) i włączyłem go ekran monitora był czarny (w zasadzie to się nie włączył) ale słyszałem dźwięki ładowania sie systemu. Kiedy wyjąłem nową kartę i ruszałem komputer z zintegrowanej karty na płycie głównej wszystko było w porządku. Kontaktowałem się z paroma osobami, mówili że abo jest błąd fabryczny albo po prostu nie będzie ona działała na mojej płycie głównej (mam AsRock 775i65G, a byłą montowana na AGP x8). Chciałbym się dowiedzieć w czym jest problem oraz czy to prawda że ona nie będzie działała u mnie, a jeśli tak to czy możecie mi doradzić jakąś inną kartę graficzną która będzie kompatybilna z moim komputerem żeby znowu nie kupić złej karty graficznej.
Ciekawsotką jest to iż ta karta jest w wersji BOX czyli muszę ją podłączyć do zasilacza bezpośrednio.

Z góry wielkie dzięki za pomoc!!

mail: mastex9@wp.pl