Witam!
Od pewniego czasu mam problem z uzyskaniem dostępu do połączeń sieciowych, do połączenia z internetem poprzez połączenie sieciowe systemu oraz do konfiguratora sieci. Problem sie pojawił po zainstalowaniu bodajże Daemon tool'sa lub Office'a. Usunąłem te programy, lecz problem istnieje dalej. Gdy kliknę na konfigurator sieci bezprzewodowej pojawia mi się błąd z informacją o braku pliku dot3api.dll , później kolejny o braku wzcdlg.dll. Problem pojawił sie też wcześniej gdy były problemy z winlogon'em . Lecz wtedy potrzebowałem szybko sprawnego kompa i musiałem sformatować system. Do czasu instalaci tych programów używałem systemowego połącznia z internetem, ale ,że teraz nie działa to korzystam z oprogramowania neo. Teraz potrzebuję skonfigurować sieć wifi , by mieć neta w komórce( mam kartę wlan). Może miał ktoś podobny problem lub wie jak z tym się uporać. Próbowałem działać coś samemu i chciałem nadinstalować winde, lecz mam sp3 i zamiast naprawy błędu mam teraz dwa windowsy xp( komputer się spowolnił- jak usunąc ten drugi xp bez naruszania pierwszego ?).
Pozdrawiam
Michał
hubold

Moja zawartość
Nie podano