Na wstępie dodam, iż nie mam żadnych korzyści wynikających z reklamy tego hostingu, nie jestem jego właścicielem, supporterem ani żadną inną osobą powiązaną z tą firmą. Piszę ten temat z jednego powodu. Uważam, że to dobry hosting. Ale dokładniej...
Mam tam konto za na prawdę drobne pieniądze wielkości 1GiB z 25GiB transferem od około 4 miesięcy. W ciągu tego czasu był jeden większy pad, z tego co się orientuje z powodu ataku na serwery dedykowane. I to była ich jedyna wpadka. Hosting prowadzi polak. Nie ma, a przynajmniej jakiś czas temu nie było żadnego problemu by uzyskać u niego pomoc na jakikolwiek temat dotyczący hostingu. Zaznaczyłem nie było, bo ostatni raz takiej potrzebowałem ok. 3 miesięcy temu (drobny problem z Pleskiem wynikający z specyfiki panelu). Administrator odpisywał w przeciągu 30 minut do godziny, treściwie i na problem - nie jak to jest na wielu hostingach, zbywając klienta. Cóż jeszcze? Przede wszystkim poszanowanie dla klienta. Po tym padzie który zaznaczyłem wcześniej otrzymałem, jak zresztą z tego co wiem każdy poszkodowany klient miesiąc hostingu gratis - co na pewno jest na plus dla hostingodawcy.
A teraz kilka spraw w punktach (czyli co otrzymujemy z tego hostingu)
* możliwość tworzenia nielimitowanej ilości kont email, baz mysql, kont subdomenowych
* możliwość podpięcia dowolnej domeny (udostępnione dnsy)
* filtr antyspamowy i antywirusowy
* możliwość tworzenia certyfikatów do https
* możliwość parsowania plików asp
* dobry support
* szybkie konta przy niskiej cenie
* i kilka innych drobniejszych plusów :]
I teraz sprawa
Czekam na wypowiedzi innych :]
Kai

Temat jest zamknięty