Skocz do zawartości

guzik100

OFFLINE Ostatnio: 08 01 2012 18:01
-----

Moje tematy

Problem przy uruchamianiu Windows XP

08 01 2012 - 17:40

Witam. Mam na imię Łukasz. Od pewnego czasu w moim stacjonarnym komputerze miałem problem. Przykładowo: Włączałem grę a po 2-3 minutach na monitorze wyświetlało mi się "No Signal", i nie widziałem już nic, dopiero po resecie . Minęło parę dni. Usiadłem przed biurkiem, włączyłem komputer i monitor. Wyświetliło mi się jak zwykle ładowanie systemu Windows XP, lecz gdy już miał się pokazać pulpit, wyskoczyło znowu "No Signal" i tak jest teraz cały czas! próbowałem na innym monitorze, nic to nie dało. Nie wiem w czym leży problem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Łukasz

Problem najprawdopodobniej z karta graficzną.

08 01 2012 - 17:32

Witam. Mam na imię Łukasz. Od pewnego czasu w moim stacjonarnym pc miałem problem. Przykładowo: Włączałem grę a po 2-3 minutach na monitorze wyświetlało mi się "No Signal", i nie widziałem już nic, dopiero po resecie . Minęło parę dni. Usiadłem przed biurkiem, włączyłem komputer i monitor. Wyświetliło mi się jak zwykle ładowanie systemu Windows XP, lecz gdy już miał się pokazać pulpit, wyskoczyło znowu "No Signal" i tak jest teraz cały czas! próbowałem na innym monitorze, nic to nie dało. Nie wiem w czym leży problem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Łukasz