- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: gretchen
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 10
- Odwiedzin: 1 808
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
Moje posty
W temacie: Jaka dzienna szkoła policealna informatyka podkarpackie i małopolskie
16 07 2012 - 11:02
Ja polecam AP Edukację
www.apedukacja.pl mają 20 placówek i mnóstwo kierunków, kadra jest mega fajna, ceny niezbyt wysokie, do tego jeszcze kursy i szkolenia
POLECAM!
W temacie: Kursy Komputerowe
16 07 2012 - 10:59
jeśli chodzi o te kursy - http://www.kursykomputer.pl/ a myslę, że własnie o nie chodzi to ja również serdecznie polecam
korzystałam już z wielu rodzajów kursów w ap edukacji - z tanca, dietetyki, fotografii, z photoshopa i innych
naprawdę fajne kursy i do tego niedrogie
W temacie: Detoksykacja organizmu
16 07 2012 - 10:50
aby odtoksycznić sobie organizm wystarczy odpowiednia dieta
polecam kurs dietetyki, można się dowiedzieć mnóstwa ciekawych i mega przydatnych rzeczy ![]()
W temacie: Nadwaga i otyłość
16 07 2012 - 10:27
dieta, dieta, dieta... ludzie myślą, że wystarczy poćwiczyć, nie jeść paru rzeczy i będzie pięknie ładnie ;p a otóż to, że nie będzie
żeby zrzucić zbędne kilogramy nie tylko trzeba wypracować sobie odpowiednie nawyki żywieniowe, ale trzeba też dobrać odpowiedni program ćwiczeń. Najbardziej polecam wybrać się do dietetyka, albo pójść na jakiś kurs: kiedyś znalazłam ofertę tego kursu na zakupach grupowych: http://www.kursykulinaria.pl/dietetyka,8.html
naprawdę super sprawa! Zawsze miałam problemy z wagą, a po kursie udało mi się zupełnie zmienić podejście do jedzenia i dzięki temu straciłam już niemal 10 kg
wiadomo, że potrzebne są też ćwiczenia, ale gwarantuje Wam, że gdy zmienicie nawyki żywieniowe to znajdzie się od razu więcej energii i zapału do ćwiczeń
naprawdę super sprawa! Zawsze miałam problemy z wagą, a po kursie udało mi się zupełnie zmienić podejście do jedzenia i dzięki temu straciłam już niemal 10 kg
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: gretchen
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość