- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: gafel
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 416
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows
Moje posty
W temacie: Zasilacz do P4VMM2
08 03 2008 - 21:40
Nie no... padła propozycja tej firmy u góry... a tak poza tym komp chodzi jak burza... tylko mnie ten wiatrak zastanawia...
06 03 2008 - 00:41
O.K
Komputer złożony... ale po pierwszym uruchomieniu zauważyłem, że wiatrak od zasilacza się nie kręci... mam taki zasilacz:
http://www.allegro.pl/item315076973_zasila...om_300_atx.html
... jest to możliwe, że przy niskich temperaturach wiatrak się po prostu nie obraca??? Proszę o "helpa"!
Komputer złożony... ale po pierwszym uruchomieniu zauważyłem, że wiatrak od zasilacza się nie kręci... mam taki zasilacz:
http://www.allegro.pl/item315076973_zasila...om_300_atx.html
... jest to możliwe, że przy niskich temperaturach wiatrak się po prostu nie obraca??? Proszę o "helpa"!
28 02 2008 - 21:29
Dzięki za wasze rady... zasilacz kupiony...
Mam teraz problem z obudową... kupiłem na allegro jednak okazało się, że nie ma kabli, które podłącza się do płyty głównej... nie opłaca mi się jej za bardzo odsyłać i chciałem zapytać czy można takie kable w jakiś sposób domontować... tu już jestem zupełnie zielony... więc proszę dajcie znać jak wiecie coś na ten temat...
Sorki za upierdliwość...
Mam teraz problem z obudową... kupiłem na allegro jednak okazało się, że nie ma kabli, które podłącza się do płyty głównej... nie opłaca mi się jej za bardzo odsyłać i chciałem zapytać czy można takie kable w jakiś sposób domontować... tu już jestem zupełnie zielony... więc proszę dajcie znać jak wiecie coś na ten temat...
Sorki za upierdliwość...
24 02 2008 - 17:15
Może trochę głupie pytanie, ale mnie nurtuje... jak mam zasilacz 20+4pin, a płyta potrzebuje tylko 20 pin... to mogę ten zasilacz wykorzystać?
24 02 2008 - 14:13
Dzięki wielkie...
Zastanawiało mnie tylko od początku dlaczego ta płyta nie ma dodatkowego zasilania pod p4... wydawało mi się, że wszystkie takie mają...
Zastanawiało mnie tylko od początku dlaczego ta płyta nie ma dodatkowego zasilania pod p4... wydawało mi się, że wszystkie takie mają...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: gafel
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość