- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: g4E
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 787
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Sierpień 9, 1991
-
-
O mnie
-
GG
5981745
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
0
Neutralna
Znajomi
g4E nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Zakup karty graficznej
25 11 2007 - 22:15
Miałem 7600GS galaxy i nie jest zbyt wydajny... zalezy pod co czy PCX czy AGP... Jak PCX to lepiej 8600GT w tej samej cenie nawet tansze znajdzesz a o wiele wydajniejsze... a pod AGP to dobra karta wiecej na AGP nie warto inwestowac
W temacie: 8600GTS i artefakty
21 11 2007 - 21:09
zrobiłem tak jak mówisz i ciągle to samo.. napiecie 0,38 V
wiem ze jest to wejście trochę sie znam na hardware ale czegoś podobnego nigdy nie miałem... Pozostają 2 rzeczy Płyta bo to napicie za niskie i karta, ale karta mniej bo to napięcie jest tragiczne... Oddam do serwisu i po sprawie.. Ma działać i koniec. Jest to we wtorek kupiony komputer i nie powinno byc takich "jaj" za przeproszeniem.
wiem ze jest to wejście trochę sie znam na hardware ale czegoś podobnego nigdy nie miałem... Pozostają 2 rzeczy Płyta bo to napicie za niskie i karta, ale karta mniej bo to napięcie jest tragiczne... Oddam do serwisu i po sprawie.. Ma działać i koniec. Jest to we wtorek kupiony komputer i nie powinno byc takich "jaj" za przeproszeniem.
21 11 2007 - 19:13
podłączyłem QLTEKA tego 525 i to samo
spowrotem pod tracera i teraz mam napiecia 0.38V no to pozrdo...
spowrotem pod tracera i teraz mam napiecia 0.38V no to pozrdo...
21 11 2007 - 18:12
o sorki mam tracera 450 razem z obudowa
21 11 2007 - 17:51
tez tak mi sie wydaje... zalilka za slaba... ale wiesz na 50*C to jeszcze ujdzie bo to pasywne chlodzenie.Tak prawde mowiąc to artefakty moga być takze od zalilacza?? Bo przez jakis czas gry jest ok po chwili wyskakujaTemperatura grafiki jest trochę za duża jak w spoczynku 50 stopni nie mówiąc o tym że napięcie na linii 12V jest zbyt niskie.Wydaje mi się że to coś z zasilaczem, jeśli masz taką możliwość to pożycz od jakiegoś znajomego czy kolegi podłącz i sprawdź czy problem będzie się powtarzał.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: g4E
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość