Skocz do zawartości

frankez

OFFLINE Ostatnio: 28 01 2012 13:40
-----

Moje posty

W temacie: Blue screen podczas ładowania systemu win XP

27 01 2012 - 15:53

Problem rozwiązany po przez zaniesienie komputera do serwisu czyli jak tam dobrze zrozumiałem to na pewno do wymiana był radiator i chipset + jakiś mały wentylator na płycie głównej.

26 01 2012 - 20:11

Po co cały komputer :D wystarczy sam zasilacz :P

na innym forum tez pytałem sie o to co to może byc to mówią że możliwe że tez dysk pada , więc wole zanieść niech wszystko sprawdzi i sprawny mi odda jeśli oczywiście bedzie opłacać sie naprawiać bo nowy to on nie jest

26 01 2012 - 19:47

Kolego podejdź do jakiegoś sklepu z komputerami, najlepiej jak będzie miał serwis i niech Ci podepną zasilacz swój na sprawdzenie i tyle :P Zapłacisz z 10 zł i będziesz wiedział czy to zasilacz jeżeli nie masz możliwości pożyczenia od kogoś :D

nO IDE ZANIEŚĆ komputer do serwisu jutro jak będę wiedział co było problemem to napisze , dzieki za checi i pomoc

26 01 2012 - 18:42

NIESTEty nie mam takiej możlwiości , kolegów paru ma lapotopy i dziś akurat już tego nie sprawdze , no ale będzie trzeba

26 01 2012 - 18:02

jak sprawdzić ?? nie mam zbytnio jakiś urządzeń profesjonalnych do sprawdzenia zasilacza , jedyne co wcześniej zrobiłem to odłączyłem nie potrzebne rzeczy które pobierały moc i uruchomiłem komputer czyli była podłączona karta grafiki dysk ale ten sam efekt czyli Bluescreen